Uvinum Plus blijft groeien

 TAGS:Een paar maanden geleden introduceerden wij onze nieuwe service Uvinum Plus. Na een inwerkperiode zijn we trots dat het aantal partners toeneemt. De laatste die zich aansluiten bij de club zijn vooral buitenlandse bedrijven die zo hun vertrouwen laten blijken in onze plaats als marktleider in Europa.

Wij willen je nader kennis laten maken met onze nieuwe leden en hun catalogus die je exclusief kunt inzien in de winkels PLUS.

SayWine: SayWine werd geboren in de lente van 2010 uit handen van drie jonge ondernemers die consumenten wilden helpen om op een persoonlijke manier van wijn te genieten. Wil je vis eten met een glas rode wijn? Nee, dit is geen misdaad, maar bij hun producten vind je de beste rode wijn voor bij je visgerecht.

PassioneVino: De naam zegt alles. Het was de passie voor wijn die leidde tot dit portal om de wereld kennis te laten maken met de beste Italiaanse wijnen.

VintageAndCo: Specialist in oudere wijnen. Als je houdt van rijpe wijnen is een bezoekje aan deze winkel verplicht. Met rariteiten van ports tot armagnac, de meer dan 1500 producten zijn fascinerend.

Wil je de producten zien van onze winkels Plus? Vandaag laten we je een aantal van de beste aanbiedingen zien:

 TAGS:Château Citran 2009Château Citran 2009

Château Citran 2009

 

 

 TAGS:Maculan Bidibi 2010Maculan Bidibi 2010

Maculan Bidibi 2010

 

 

 TAGS:Vigneto du Lot 2010Vigneto du Lot 2010

Vigneto du Lot 2010

Geef een reactie Uvinum Plus blijft groeien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *