Uvinum wint de IWC-prijs voor beste online wijnwinkel 2016

Door Nico Bour

Het team van Uvinum is blij dit nieuws met je te mogen delen! Vorige week vond in Spanje de eerste editie van de prestigieuze International Wine Challenge plaats, waarbij Uvinum winnaar werd in de categorie beste online wijnwinkel.

 TAGS:undefined

De internationale jury prees Uvinum voor het “fantastische assortiment, met veel variatie en een grote beschikbaarheid van producten. Een heel intuïtieve webwinkel met een mooi design en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast de extra services zoals de online chat, gericht op jongere gebruikers, en een intelligent gebruik van online aanbiedingen“.

Prijzen als deze geven ons nog meer zin om jou steeds de beste wijnen, sterke dranken en bieren te kunnen aanbieden voor de beste prijs. Dit is altijd ons streven geweest, vanaf het moment dat Nico, Albert L. en Albert G. Uvinum in 2009 oprichtten met het doel in te spelen op de wensen van de nieuwe consument.

Wij hebben deze prijs ook aan jou te danken. Jij bent een van de klanten die bij ons kopen en die we graag adviseren over ons aanbod. Daarom grijpen we deze gelegenheid aan om jou te bedanken voor je vertrouwen. We hopen nog heel lang onze passie voor wijn met jou te kunnen delen.

Proost en bedankt!

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter