De wijnen van de rock sterren

Door olivierpinneau

 - Er is een gezegde in de Verenigde Staten dat  zegt dat er niets simpeler is dat 1.000.000 $ in de wereld van de wijn te krijgen, alleen u moet 5.000.000$ beginnen te inverteren. Hoewel in Europa smaken wij de wijnkelders met familie traditie die ze door de eeuwen heen blijven staan, in het nieuwe Continent is er iemand die dit zegt serieus neemt en voor de wereld van de wijn en beslist grote bedragen te investeren.

En, hoe niet, sommigen van rock sterren en van de bioscoop zijn, die investeren om hun zaken te diversifiëren en zijn sterk op de markt van de wijn gegaan. Olivia Newton John, Madonna, Simply Red, weet u een van hun wijnen?

We zullen eerst u presenteren deze die meer succes op de markt van de wijn had. Het gaat om Bruce Cohn, eigenaar van de B.R. Cohn wijnkelders. Maar of u geen over Bruce Cohn weet, is hij de manager van de Doobie Brothers, een mythische band van de Verenigde Staten dat in Europa door liederen erg bekend zijn als deze:

In feite, is het lied ” Long Train Runnin ‘ “, dat hier wisten we ook voor een versie van de vrouwelijke groep Bananarama, ik geloof dat het was hoe de groep genoemd was. Bruce Cohn, naast dat hij een van de beroemdste in de wijn te investeren is, heeft een opmerkelijke rol in de wereld van de wijn, aangezien was hij één van de meest voorkomende uitwerpvijzels van de wijn in Californië aan het eind van het decennium van de 70 . Naast één van de meest belangrijke wijnkelder en hernoemd in Amerika, zijn geschiktheid om de wijnen uit Californië te publiceren was doorslaggevendomdat deze regio nu de één is waarin wordt meer geproduceerd van alle Verenigde Staten.

Mick Hucknall, zanger en leider van de groep “Simply Red”, verschilt van deze die in de wijn beslissen te investeren, en produceert een Italiaanse wijn die is genoemd als “Il Cantante”, die er de enologist Salvo Foti produceert, één van de grotste van Italië. Il Cantante is een assortiment van wijnen uit Sicilië met Nero d’Avola, Nerello Kauwen, Grecanico en Carricante druiven gemaakt.

Niet alles is echt een succes. Madonna is ook eigenaar van een wijnkelder, in dit geval Ciccione wijngaarden. Maar de waarheid is dat niets weten we nog steeds van haar wijnen, en om het nieuws die ze vertellen, twijfelen we eraan dat een serieus werk achter deze bestaat. Wij redden één van de liederen dat beter interpreteert (van de grote Don McLean)

Vanaf muzikale – erotisch mythe tot de muzikale – erotisch mythe (van een ander tijdperk, maar ja). Het gaat om Olivia Newton John, van wie het lied “fysieke” onlangs net als de meest sexy van alle tijden door het magazine “Billboard Magazine” genoemd was. Olivia is een eigenaar van een kleine wijnkelder in Zuid Australië genaamd Koala Blauw (blauwe Koala, iets heel normaal in Australië, aan de andere kant), en met de één die beweert meer leuk te hebben dan op de internationale markten te concurreren. Zelfs op deze manier produceert zij een paar  uitstekende Chardonnay’s witte wijnen en rode wijnen met Cabernet Sauvingon in de regio Padthaway.

Laat een bericht achter