Wodka is niet alleen om te drinken!

Door marigui

We kennen wodka allemaal als een drankje, het is te gebruiken om te mixen met vele andere ingrediënten om de beste cocktails te krijgen. Maar u wist zeker nog niet de verdere verschillende gebruiken van wodka buiten dat van een drankje. We gaan leren waarvoor wodka te gebruiken is, bij de meest alledaagse toepassingen.

Het voorkomen dat de kleur van  kledingstukken verbleekt

We gaan er van uit dat u een aantal kunsten heeft geprobeerd toen u de kleding waste en de kleur bleef  toch verbleken. Om de kleur te behouden, mengen we wodka en water en we wrijven het mengsel op de kledingstukken voordat ze worden gewassen. Op deze manier zal het langer duren voordat de kleur verbleekt.

Glazenwassen

Er zijn veel producten om de ramen schoon te maken. Maar misschien zijn ze minder vuil als we dit drankje op de doek aanbrengen om op een eenvoudige manier af te rekenen met het vet dat zich gewoonlijk op de keukenruiten verzamelt.

Tegen de beet van insecten

In de zomer kunnen insectenbeten verschillende problemen veroorzaken. Bijvoorbeeld de tijgermug die een deuk in onze huid maakt en er echt een niet te negeren insectenbeet ontstaat, waarvan sommige bij de eerste hulp eindigen. Om te voorkomen dat we gebeten worden door insecten, kunnen we een mengsel van wodka en water op onze benen en armen aanbrengen. Misschien bedenken ze zich voordat ze ons willen bijten.

Minder geur van voeten

Als je voeten meer ruiken dan normaal, zijn er enkele producten om het te verzachten, maar je kunt altijd een zelfgemaakte mix thuis maken en de voeten in dit drankje weken en zo de geur van voeten wegnemen.

Verlengen van de levensduur van snijbloemen

We weten al dat, wanneer we bloemen plukken om onze woonkamer te versieren, ze meestal niet lang goed blijven. Nou, blijkbaar als we een paar druppels wodka aan de vaas toevoegen, kunnen we ze wat langer laten meegaan.

snij bloemen

Zorg voor helderder haar

Als u meestal vrij ruw haar heeft en weinig zijdezacht, zijn de conditioner en het masker prima, maar een andere manier om  wodka te gebruiken is om het haar te laten glanzen. Het is voldoende om het haar met een beetje wodka te wassen dat u samen met shampoo aanbrengt.

Geeft meer glans aan zilver

Niet alleen zal het haar glanzender zijn. Wodka kan ook een uitstekende remedie zijn om oude voorwerpen van zilver die er beschadigd uitzien, ook al is dat niet zo, op te poetsen en te laten blinken.

 TAGS:Vodka Finlandia

Vodka Finlandia

Finlandia Vodka vervaardigt deze Vodka Finlandia.

 

 TAGS:Vodka Nemiroff Original 1L

Vodka Nemiroff Original 1L

De klanten van Uvinum beoordelen deze Vodka Nemiroff Original 1L met 4 punten over 5.

Tambien te puede interesar

Laat een bericht achter