Zeven ongelooflijk creatieve wodkaflessen

Door marigui

Het meest iconische voorbeeld van een merk dat de kracht van zijn design benut om zijn product te promoten, is onbetwist Absolut wodka. In feite heeft het bedrijf Absolut de focus  verplaatst van het product naar de verpakking en is één van de onbetwiste leiders geweest dankzij zijn minimalistisch gevormde fles, zijn aantrekkelijke kleuren en talrijke limited editions.

De concurrentie heeft zich echter snel aangepast en in de loop der jaren hebben we gezien dat we steeds meer aandacht besteden aan de verpakking. In een steeds meer concurrerende markt, hebben sommige bedrijven niet geaarzeld om tot het einde te gaan en groots in te zetten op nieuwe hoogtepunten. Bij Uvinum hebben we enkele van de meest creatieve ontwerpen voor wodkaflessen geselecteerd die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Precious Vodka

Precious Vodka is eenvoudig herkenbaar dankzij zijn diamantvorm en is ontworpen door Precious Vodka met de duidelijke ambitie om een premium luxe wodka aan zijn consumenten aan te bieden. Naast het kristalachtige uiterlijk bevat het ook een authentieke edelsteen, zoals een saffier, smaragd, robijn, topaas, peridoot of barnsteen.

 TAGS:undefined

 

Crytal Head Aurora Vodka

Met meerdere onderscheidingen van prestigieuze internationale wedstrijden kan Crystal Head Aurora Vodka pronken met een uitstekende smaak en bovendien met een uniek ontwerp van de fles in de vorm van een schedel. Daarbij zal je hun hypnotische kleuren waarderen, die ons doen denken aan de opkomst van het noorderlicht.

 TAGS:undefined

 

Outerspace Vodka

Omdat we het al hebben gehad over flessen in de vorm van een schedel, kunnen we het niet laten om Outerspace Vodka te noemen. In dit geval zijn de buitenaardse wezens de inspiratiebron, een geschikte keuze voor een door meteorieten gefilterde wodka. Een geweldige drank voor een kosmische ervaring.

 TAGS:undefined

 

Firestarter Vodka

Firestarter Vodka, geproduceerd door een bedrijf met dezelfde naam en ironisch genoeg in de vorm van een brandblusser, biedt wat de naam belooft: ontsteekt je feest. Dit opvallende product uit Moldavië heeft alle voordelen: een geweldige smaak (5 distillaties), een origineel ontwerp en een betaalbare prijs.

 TAGS:undefined

 

Vodka Red Army Kalashnikov

Dit ontwerp is vrij eerlijk in wat het wil oproepen: Rusland, zijn leger en zijn traditie van het maken van wodka.Vodka Red Army Kalashnikov wordt op de markt gebracht in een doos in de vorm van de beruchte AK 47 Kalashnikov en bevat een fles wodka in de vorm van een geweer, zes glazen ”shot” en een granaat gevuld met kruidenlikeur

 TAGS:undefined

 

Wodka Bong spirit Yosoh

Een mogelijk eerbetoon aan de relaxte benadering van de Nederlanders tot drugs, Vodka Bong Spirit Yosoh combineert de ondeugden met zijn fles in de vorm van bong (of  “waterpijp”) gevuld met premium Nederlandse wodka. Het is niet het meest subtiele ontwerp, maar het behoort zeker tot de actuele vertegenwoordiging van wat het land te bieden heeft.

 TAGS:undefined

 

De Ladoga Imperial Collection

We bewaren de meest indrukwekkende fles voor het einde. Met de Imperial Collection  heeft het bedrijf echt een exclusief product gecreëerd waarvan zijn buitensporige prijs alleen kan worden verklaard door zijn ongelooflijke ontwerp. Deze wodka overtreft het eerbetoon aan de twee meest opmerkelijke exportsuccessen in Rusland: traditionele wodka en Fabergé-eieren

 TAGS:undefined

 

 

Laat een bericht achter