Peaky Blinder Bourbon

Sadler's (Bourbon)

25,67€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Peaky Blinder Bourbon te kopen op dit moment.

Sadler's produceert deze Peaky Blinder Bourbon , een bourbon vervaardigd in Engeland met 40º alcohol. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Peaky Blinder Bourbon met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Peaky Blinder Bourbon

Categorie:Bourbon (Gedistilleerd)
Producent: Sadler's
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland

Beschrijving · Sadler's

Peaky Blinder Bourbon

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: licht amber.
 • Neus: zoet en kruidig ​​met een gladde afwerking. Noten van kaneel, rozijnen en zoete banaan.
 • Smaak: Het genot van de smaak met tonen van chocolade, noten, karamel en gebrande schors.

PRODUCER: In de beroemde "Black Country" van Engeland, Sadler Family biedt de beste bieren en sterke drank sinds 1861. Meer dan een eeuw van kennis en passie heeft ertoe geleid dat de familie om dit Bourbon whisky te maken. Brewing Co Sadler is gelegen in het hart van het industriële gebied van de West Midlands Engels. Door Nathaniel 1861 Sadler en later uitgebreid door Alexander Thomas Sadler, vandaag de distilleerderij wordt gerund door de zesde generatie van de familie Sadler.

LAND: Engeland.

Details van de productie: Peaky Blinders Whisky Ierse whiskey is gerijpt in eiken ex-sherry, cognac geven smakelijke noten van abrikoos en noten. De naam van deze whisky is afgeleid van een actieve band in Birmingham tussen de negentiende en twintigste eeuw en inspireerde de beroemde tv-serie Peaky Blinders. De naam lijkt te zijn het type van de muts (spike) gedragen door leden van de band, wiens stijl was bijzonder elegant, zo blind (blind, in het Engels betekent blind) af te leiden.

ALCOHOL: 40%

Sadler's

Sadler's Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Peaky Blinder Bourbon

Gepubliceerd op 04.36

4/5

Peaky Blinder Straight

- In Engeland's beroemde 'Black Country', hebben de familie Sadler leveranciers van de beste bieren en sterke drank al sinds 1861.
- Meer dan de moeite waard van de kennis en passie een eeuw heeft ertoe geleid dat de familie om dit Straight Bourbon Whiskey te creëren, het leveren van...
lees alles

Meer meningen over Peaky Blinder Bourbon

Gepubliceerd op 09.44

4/5

PROEFNOTITIES:Kleur: licht amber.Neus: zoet en kruidig ​​met een gladde afwerking. Noten van kaneel, rozijnen en zoete banaan.Smaak: Het genot van de smaak met tonen van chocolade, noten, karamel...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Peaky Blinder Bourbon »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »