Trends:

Engeland

Peaky Blinder Bourbon

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Bourbon (Gedistilleerd)
Producent: Sadler's
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland
Sadler's produceert deze Peaky Blinder Bourbon (27,73€), een bourbon vervaardigd in Engeland met 40º alcohol. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Peaky Blinder Bourbon met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Peaky Blinder Bourbon

Peaky Blinder Bourbon

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: licht amber.
 • Neus: zoet en kruidig ​​met een gladde afwerking. Noten van kaneel, rozijnen en zoete banaan.
 • Smaak: Het genot van de smaak met tonen van chocolade, noten, karamel en gebrande schors.

PRODUCER: In de beroemde "Black Country" van Engeland, Sadler Family biedt de beste bieren en sterke drank sinds 1861. Meer dan een eeuw van kennis en passie heeft ertoe geleid dat de familie om dit Bourbon whisky te maken. Brewing Co Sadler is gelegen in het hart van het industriële gebied van de West Midlands Engels. Door Nathaniel 1861 Sadler en later uitgebreid door Alexander Thomas Sadler, vandaag de distilleerderij wordt gerund door de zesde generatie van de familie Sadler.

LAND: Engeland.

Details van de productie: Peaky Blinders Whisky Ierse whiskey is gerijpt in eiken ex-sherry, cognac geven smakelijke noten van abrikoos en noten. De naam van deze whisky is afgeleid van een actieve band in Birmingham tussen de negentiende en twintigste eeuw en inspireerde de beroemde tv-serie Peaky Blinders. De naam lijkt te zijn het type van de muts (spike) gedragen door leden van de band, wiens stijl was bijzonder elegant, zo blind (blind, in het Engels betekent blind) af te leiden.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Peaky Blinder Bourbon

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Peaky Blinder Bourbon:Waarderen Peaky Blinder Bourbon:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: licht amber.Neus: zoet en kruidig ​​met een gladde afwerking. Noten van kaneel, rozijnen en zoete banaan.Smaak: Het genot van de smaak met tonen van chocolade, noten, karamel en gebrande schors.PRODUCER: In de beroemde "Black Country" van Engeland, Sadler Family biedt de beste bieren en sterke drank sinds 1861. Meer dan een eeuw van kennis en passie heeft ertoe geleid dat de familie om dit Bourbon whisky te maken. Brewing Co Sadler is gelegen in het hart van het industriële gebied van de West Midlands Engels. Door Nathaniel 1861 Sadler en later uitgebreid door Alexander Thomas Sadler, vandaag de distilleerderij wordt gerund door de zesde generatie van de familie Sadler.LAND: Engeland.Details van de productie: Peaky Blinders Whisky Ierse whiskey is gerijpt in eiken ex-sherry, cognac geven smakelijke noten van abrikoos en noten. De naam van deze whisky is afgeleid van een actieve band in Birmingham tussen de negentiende en twintigste eeuw en inspireerde de beroemde tv-serie Peaky Blinders. De naam lijkt te zijn het type van de muts (spike) gedragen door leden van de band, wiens stijl was bijzonder elegant, zo blind (blind, in het Engels betekent blind) af te leiden.ALCOHOL: 40%
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij