Carlos I

Osborne (Brandy)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

0,00€ + 2,50€ Verzending (6 dagen)

30,00/stuk

Verzending: Garrafeira Nacional (Portugal)

Kopen Meer prijzen zien »

Osborne is de vervaardiger van Carlos I (20,55€), een brandy vervaardigd in Spanje met 38º alcohol. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Carlos I met 4,4 punten over 5 wat betreft de gidsen en tijdschriften uit de branche verdient hij een penin: 91.
You will like to know that...

Gelegen in het zuidelijkste puntje van Europa, in Andalusië, is de speciale regio Jerez de la Frontera in Spanje. Van dit speciale microklimaat, dat wordt begrensd door twee rivieren en de Atlantische Oceaan, komen de speciale brandewijnen die zijn geraakt door de wind en het water van dit zeer specifieke gebied. Carlos I , geproduceerd door Osborne, is een goed voorbeeld van de brandewijnen die Jerez te bieden heeft.

Osborne werd opgericht in 1772 en maakt gebruik van een speciaal rijpingssysteem om ervoor te zorgen dat de aroma's en smaken van oudere wijnen zich kunnen ontwikkelen en vermengen met die van de jongere. Dit betekent dat geschiedenis in elke fles met elkaar wordt vermengd . Dit verouderingssysteem van Criaderas en Solera ziet de meer volwassen Solera-distillaten toegevoegd aan de jongere Criaderas-distillaten, om het karakter en de persoonlijkheid van Carlos I te creëren. Om de distillaten zelf te maken worden Airén en Palomino-druiven , nadat ze zijn gedistilleerd in oude ketels, gerijpt in de beste Amerikaanse eikenhouten vaten.

Deze prachtige amberkleurige brandewijn schittert met gouden glinsteringen in het glas. Probeer het met ijsblokjes en geniet van de aanhoudende, diepe en complexe smaak met tonen van vanille, cacao en sinaasappel. Als u zo geneigd bent, is Carlos I ook perfect voor het mixen van cocktails. De perfecte begeleiding voor rijke desserts, het kan ook heerlijk zijn met sterke kazen, wild en vis .

Kenmerken · Carlos I

Categorie:Brandy (Gedistilleerd)
Producent: Osborne
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 38%
Land: Spanje

Beschrijving · Osborne

Carlos I

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Carlos I heeft een rijke amber kleur met gouden accenten.
 • Geur: De neus is groot, zeer evenwichtig, met aantekeningen van een goede geest en verrijkt met noten van vanille, gebak snuiftabak en aromatische intensiteit.
 • Mond: De smaak is breed, diep, aanhoudende en evenwichtige met gratis retronasal sensaties. Iets gedoemd. Zeer elegant.

VOORBEREIDING: 15 jaar in Amerikaanse eiken vaten van 500 liter inhoud, die van tevoren gedrenkt in wijn al jaren met sherry oud. De veroudering wordt uitgevoerd door het systeem van de seizoenen en het traditionele systeem van broederijen en dorpels uitgevoerd, waardoor de typische kenmerken van deze brandewijn.

PRODUCER: KELDERs Domecq

WIJNARRANGEMENT: De Brandy alleen, neem een ​​beetje koud sherry of dergelijke glazen aan die worden gebruikt voor wijnen, borrel van fijne kristallen, zorg niet te groot zijn, of zo u wilt, brede glazen toevoegen van een of twee blokjes ijs om af te koelen en verlengen de drank.

Osborne

200 jaar geschiedenis in een van de wijngaarden van de onze. Meer dan twee eeuwen zijn eigen identiteit gemarkeerd. Meer dan twee eeuwen van permanente en continue innovatie. Meer dan twee eeuwen als leiders door efficiënt en vooral door de inspanningen van een groep van bedrijven die generatie...

Osborne Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Carlos I

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Carlos I Gran Reserva

Carlos I Gran Reserva Brandy is gemaakt op een selectie van de beste wijnen Airen druif gedistilleerd in onze eigen distilleerderij via de traditionele methoden in de Arabische alquitaras. Gerijpt in Amerikaanse eiken vaten die eerder de lekkerste wijnen uit Jerez, Amontillado en Oloroso, en...
lees alles

Meer meningen over Carlos I

Gepubliceerd op 09.41

5/5

Carlos

Mooie gladde Brandy tegen een zeer redelijke prijs
lees alles
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Conde de Osborne Carlos I Solera Gran Reserva Xo

- Een mooie, intense mahonie kleur met subtiele weerschijn van goud.
- Aroma's van edele houtsoorten, met aantekeningen van walnoot, vijg en hazelnoot.
- Het is uiterst zijdeachtig in de mond, met...
lees alles
Anoniem

Gepubliceerd op 07.40

5/5

Carlos I Gran Reserva

Superb brandy!
Brengt weer zeer goede herinneringen aan Madrid!
lees alles

Gepubliceerd op 09.01

4.5/5

super
lees alles

Gepubliceerd op 12.13

4.5/5

Getest vele malen eerder en is, naar mijn mening, een van de beste Brandies op de markt.
lees alles

Gepubliceerd op 16.47

4.5/5

Carlos I Gran Reserva

excellent
lees alles

Gepubliceerd op 14.32

5/5

Carlos I Gran Reserva

Het was een cadeau die zeer goed werd ontvangen.
lees alles

Gepubliceerd op 09.57

5/5

Ik dit drink altijd in Spanje, waar ik kan ik denk dat het de beste brandy ooit
lees alles

Gepubliceerd op 10.25

5/5

Altijd een must
lees alles

Gepubliceerd op 21.23

4.5/5

Georgeously smooth

Ik heb gedronken Carlos Primero sinds ik ontdekte dat het meer dan 15 jaar geleden tijdens een vakantie in Spanje. Drink het de Spaanse manier in een grote verwarmde brandy kom en u zult niet...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Carlos I »

Samenvatting van beoordelingen

(38 meningen)
 • 5 sterren
  14
 • 4 sterren
  23
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.4/5

Op basis van 38 comments »