Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Spanje

Carlos I

70cl

Carlos I

30,97€
30,97€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Geschatte levering: 5 - 10 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 2 eenheden

Mooi om te weten...

Gelegen in het zuidelijkste puntje van Europa, in Andalusië, is de speciale regio Jerez de la Frontera in Spanje. Van dit speciale microklimaat, dat wordt begrensd door twee rivieren en de Atlantische Oceaan, komen de speciale brandewijnen die zijn geraakt door de wind en het water van dit zeer specifieke gebied. Carlos I , geproduceerd door Osborne, is een goed voorbeeld van de brandewijnen die Jerez te bieden heeft.

Osborne werd opgericht in 1772 en maakt gebruik van een speciaal rijpingssysteem om ervoor te zorgen dat de aroma's en smaken van oudere wijnen zich kunnen ontwikkelen en vermengen met die van de jongere. Dit betekent dat geschiedenis in elke fles met elkaar wordt vermengd . Dit verouderingssysteem van Criaderas en Solera ziet de meer volwassen Solera-distillaten toegevoegd aan de jongere Criaderas-distillaten, om het karakter en de persoonlijkheid van Carlos I te creëren. Om de distillaten zelf te maken worden Airén en Palomino-druiven , nadat ze zijn gedistilleerd in oude ketels, gerijpt in de beste Amerikaanse eikenhouten vaten.

Deze prachtige amberkleurige brandewijn schittert met gouden glinsteringen in het glas. Probeer het met ijsblokjes en geniet van de aanhoudende, diepe en complexe smaak met tonen van vanille, cacao en sinaasappel. Als u zo geneigd bent, is Carlos I ook perfect voor het mixen van cocktails. De perfecte begeleiding voor rijke desserts, het kan ook heerlijk zijn met sterke kazen, wild en vis .

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Brandy (Gedistilleerd)
Producent: Osborne
Inhoud: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 38%
Land: Spanje
Rijping: Solera Gran Reserva

Beschrijving

Carlos I

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Carlos I heeft een rijke amber kleur met gouden accenten.
 • Geur: De neus is groot, zeer evenwichtig, met aantekeningen van een goede geest en verrijkt met noten van vanille, gebak snuiftabak en aromatische intensiteit.
 • Mond: De smaak is breed, diep, aanhoudende en evenwichtige met gratis retronasal sensaties. Iets gedoemd. Zeer elegant.

VOORBEREIDING: 15 jaar in Amerikaanse eiken vaten van 500 liter inhoud, die van tevoren gedrenkt in wijn al jaren met sherry oud. De veroudering wordt uitgevoerd door het systeem van de seizoenen en het traditionele systeem van broederijen en dorpels uitgevoerd, waardoor de typische kenmerken van deze brandewijn.

PRODUCER: KELDERs Domecq

WIJNARRANGEMENT: De Brandy alleen, neem een ​​beetje koud sherry of dergelijke glazen aan die worden gebruikt voor wijnen, borrel van fijne kristallen, zorg niet te groot zijn, of zo u wilt, brede glazen toevoegen van een of twee blokjes ijs om af te koelen en verlengen de drank.

Meer zien

De producent

Osborne

Osborne

200 jaar geschiedenis in een van de wijngaarden van de onze.

Meer over de producent

Reviews van Carlos I

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Carlos I:Waarderen Carlos I:

5/5

Great service
Meer zien,

Carlos I

5 /5

Its my favourite Spanish brandy what's not to like
Meer zien
,

5 /5

Nice smooth Brandy at a very reasonable price
Meer zien
,

Carlos

4 /5

- A beautiful, intense mahogany colour with subtle glints of gold.
- Aromas of noble woods, with notes of walnut, fig and hazelnut.
- It is extremely silky on the palate, with a luxurious, sophisticated finish.
- Carlos I Imperial is the result of more than 230 years of tradition and wisdom. It was created in the mid-20th century to commemorate the 400th anniversary of Carlos the First’s death.
- Carlos I Imperial is an exquisite mixture of their most prized brandies; some of these have been aged for more than 20 years in oak casks which previously contained our most select Jerez wines, “oloroso” and “amontillado” sherries.
Meer zien
,

Conde de Osborne Carlos I Solera Gran Reserva Xo

Andere producten van dezelfde distilleerderij