• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

González Byass (Brandy)

38,49€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

230,94€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

461,88€ + 9,95€ Verzending (10 dagen)

38,49/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.51 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

You will like to know that...

González Byass werd in 1835 opgericht in Jerez, Spanje. Vandaag de dag blijft het onder het beheer van de vijfde generatie van de González-familie. De passie van het gezin voor wijn en zijn cultuur is niet alleen beperkt tot Jerez, maar heeft zich uitgebreid tot een familie van wijn, waarbij wijnhuizen uit enkele van de meest emblematische wijnregio's van Spanje zijn opgenomen.

Lepanto Pedro Ximenez Solera Gran Reserva wordt geproduceerd met alleen de beste Palomino-druiven uit de Jerez regio zelf. Het is dubbel gedestilleerd in twee distilleerketels, die in de jaren zestig werden gebouwd. Het eindproduct wordt vervolgens minimaal 12 jaar gerijpt op Amerikaanse eiken vaten: 9 jaar in vaten die eerder werden gebruikt voor Tio Pepe en 3 jaar in vaten die eerder werden gebruikt voor Matusalem. Deze tijd die besteed wordt in verschillende soorten vaten zorgt ervoor dat de brandewijn unieke tonen uit beide houtsoorten kan trekken.

Lepanto Pedro Ximenez Solera Gran Reserva heeft veel karakter en is een rijke, droge brandewijn. Voor dit product is het het beste om het op de traditionele manier te serveren, zodat al zijn tonaliteit en smaakfacetten kunnen uitblinken. Serveer het in een cognacglas, puur of met ijs. Maar, als modern drankje, kan deze brandy ook worden gebruikt in mixdrankjes en cocktails, waar het zeker een beetje van zijn persoonlijkheid aan de mix zal geven. Het zal dienen als een goede begeleiding voor kazen of chocolade.

Kenmerken · Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

Categorie:Brandy (Gedistilleerd)
Producent: González Byass
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 36%
Prijzen: Medalla a Mejor Brandy - Premio Nacional de la AEPEV 2017
Land: Spanje

Beschrijving · González Byass

Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Lepanto Brandy Pedro Ximenez heeft een bruine jodium, koper met heldere flitsen van goede intensiteit.
 • Geur: Elegante en complexe neus, die memorabilia gedroogd fruit, zwarte pruimen, chocolade, resulteren in zeer grote persoonlijkheid van Pedro Ximenez weergeeft.
 • Mond: Dun en equilibado in de mond, zoete, zachte en warme sensuele manier, met flitsen van zoete rozijnen en cacao resultaat.

BEREIDING: een proces uitgevoerd, regelen van de uitstekende het eindproduct. Lepanto straalt excellentie overal in het productieproces, om de beste Brandy Gran Reserva leveren. Na de traditionele solera systeem en broederijen, Lepanto PX verouderd gedurende meer dan 12 jaar in Amerikaanse eiken vaten die eerder zijn gebruikt voor sherry, Tio Pepe en drie jaar in laarzen waar rustte de beste Pedro Ximenez (Noah) te bereiden.

PRODUCER: Gonzalez Byass

González Byass

Gonzalez Byass geboren in 1835, toen de jonge Manuel María González Angel bereikt Jerz bereid zijn om een ​​plaats te maken in de welvarende en bloeiende Sherry business. Aangemoedigd door de verdere ontwikkeling van de export dat jaar een kleine wijnmakerij verworven, en begon te ontwikkelen en...

González Byass Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

Gourmet En Casa TCM

Gepubliceerd op 04.09

4/5

Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

uitzicht
gejodeerd bruin met koperachtige heldere flitsen van goede intensiteit
neus
Elegante en complexe neus geur, die herinneringen aan gedroogd fruit, zwarte pruimen, chocolade ontvouwt, resulteren zeer breed in zijn persoonlijkheid Pedro Ximenez
mond
equilibado fijn in de mond, zoete, romige en warme sensuele manier, met zoete rozijnen en flitsen van cacaosmaak resultaat.

Meer meningen over Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Lepanto Pedro Ximenez Solera Gran Reserva

- Blending & Aging.
- Lepanto PX brengt zijn eerste 10 jaar rijping op eiken vaten eerder gebruikte voor Tio Pepe, en nog eens 5 jaar in vaten eerder gebruikte voor de veroudering Pedro Ximenez.
- Donker amberkleurig met mahoniehouten reflecties. Het heeft een mooie rijke aroma's van rozijnen, vijgen en eiken. Zacht en elegant in de mond.
Carlo Novarin

Gepubliceerd op 09.41

4 /5

4.2 Om eerlijk te zijn, ik dacht dat het was veel meer 'complex als smaken, ik brandy dat de ultieme verfijning in Pedro Ximenez gemaakt, met veel meer smaakte' rondheid 'en parfums. Ik zou zeggen goed, ik verwacht meer "explosieve aroma's.
Malcolm Turner-morgan

Gepubliceerd op 11.09

5 /5

Lepanto Pedro Ximénez

wow wat een prachtige brandy, aanbevolen door een vriend die zijn brandy weet, hij was plek op het prachtige caramel smaak erg glad inderdaad. zeer aan te bevelen 5 sterren plus
Gerelateerde meer opinies over Lepanto Pedro Ximénez Solera Gran Reserva »

Samenvatting van beoordelingen

(11 meningen)
 • 5 sterren
  2
 • 4 sterren
  9
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 11 comments »

Top aanbiedingen Brandy