Lepanto Solera Gran Reserva

González Byass (Brandy)

27,16€ + 16,95€ Verzending (4 - 8 dagen)

162,96€ + 18,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

325,92€ + 24,45€ Verzending (4 - 8 dagen)

27,16/stuk

Verzending: GrauOnline NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 0.36 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

You will like to know that...

Op 23-jarige leeftijd besloot Manuel Maria Gonzalez om zijn leven te wijden aan de productie van wijn en sterke drank. Daartoe richtte hij in 1835 González Byass op in Jerez, Spanje. De familie Gonzalez is sindsdien nauw verbonden gebleven met de geschiedenis en de creatie van wijnen uit die regio, en heeft door uitbreiding een eigen familie van wijn gecreëerd. Het heeft wijnhuizen uit enkele van de meest emblematische regio's van Spanje in zijn catalogus met uitzonderlijke producten opgenomen.

Lepanto Solera Gran Reserva begint met de selectie van de beste Palomino-druiven, die uitsluitend in de Jerez regio worden geteeld. Deze druiven worden vervolgens tweemaal gedistilleerd in distilleerketels voordat ze worden gerijpt gedurende minimaal 12 jaar in Amerikaanse eiken vaten. De eerste negen jaar van rijping vindt plaats in vaten die eerder werden gebruikt voor Tio Pepe, en de laatste drie jaar in vaten die werden gebruikt voor Matusalem. Door het gebruik van deze twee soorten hout kan de brandewijn zijn unieke smaak en aroma uit het hout trekken.

Nadat het rijpingsproces is voltooid, is het eindproduct een delicate, topaaskleurige brandewijn van Jerez. Het is droog en geeft tonen af van karamel, vanille en geroosterde noten. Probeer het in een cognacglas, puur of met ijs. U kunt toekijken terwijl de cognac pronkt met zijn tonen en kleuren. Lepanto Solera Gran Reserva is perfect om te combineren met chocolade of kaas.

Kenmerken · Lepanto Solera Gran Reserva

Categorie:Brandy (Gedistilleerd)
Producent: González Byass
Volume: 70cl Andere volumes
Druiven: Palomino
Alcoholpercentage: 40%
Land: Spanje

Beschrijving · González Byass

Lepanto Solera Gran Reserva (Palomino)

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Lepanto heeft een elegante mahonie kleur met tinten van oud goud.
 • Geur: Aroma Conjunctie hardhout, eikenhout en Oloroso verenigd in de dorpels en tijd.
 • Mond: Abocado bij de ingang van de mond, met mooie gladheid, van gemiddelde bouw, met een warme aanraking van bitterheid en eindsaldo van rustgevende kruiden.

Paren: Ideaal om te consumeren in momenten van ontspanning, alleen of met ijs. Heerlijk als bijgerecht bij vette en blauwe kaas.

PRODUCER: Gonzalez Byass

González Byass

Gonzalez Byass geboren in 1835, toen de jonge Manuel María González Angel bereikt Jerz bereid zijn om een ​​plaats te maken in de welvarende en bloeiende Sherry business. Aangemoedigd door de verdere ontwikkeling van de export dat jaar een kleine wijnmakerij verworven, en begon te ontwikkelen en...

González Byass Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Lepanto Solera Gran Reserva

Carole Lonsdale

Gepubliceerd op 17.27

5/5

Lepanto Solera Gran Reserva

het is een mooie brandy

Meer meningen over Lepanto Solera Gran Reserva

Murgia Cristina

Gepubliceerd op 11.11

5 /5

en 'een uitstekende brandy die al' co noscevo
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Golden amber
- Een fles especilly ontworpen voor het merk, type "karaf". Decortated met de hand op basis van designs uit de "Real Fabrica de la Granja".
- Droog, delicaat, complex en hardnekkig. Uiterst elegant.
- Zeer fragant, noten van oude eiken.
- Gemaakt van 100% druiven Palomino distillaten op 60 graden, aangeduid als "Holanda".
- Criaderas en Solera. Gerijpt in Amerikaanse eiken vaten, previousuly gebruikt voor de veroudering van de sherry.
- Kan niet worden berekend als het is een cognac in de "solera" systeem verouderd. Meer dan 15 jaar in de "solera" systeem.
- Serveer op kamertemperatuur. Serveer een kleine maatregel in een cognacglas zodat zijn prachtige aroma gemakkelijker wordt gewaardeerd.
- Drink langzaam, met plezier en zonder haast.
- Zeer bestemde voor de after-diners, met een kopje koffie, in de middag / avond.
- Lepanto is een van de producten die we het meest trots op Gonzalez Byass. De beste holandas (eau-de-vie) worden gekozen voor de Lepanto Solera. De systematische mengen gebeurt in een tergend traag tempo en meer dan tien jaar verstrijkt voordat Lepanto de laatste solera, waar het is klaar voor het bottelen bereikt. In feite moet dit vrij uniek brandy reizen door vijftien schalen van toenemende leeftijd binnen de "Solera systeem".
- Eeuwenoude eiken vaten en oneindig geduld spelen een belangrijke rol in de productie van dit werkelijk prachtige "Solera Gran Reserva".
- De reputatie van Lepanto helpt de "Brandy de Jerez" in het algemeen, situeren zich tussen de grote gedistilleerde dranken van de wereld.
Mr D Cloughton

Gepubliceerd op 10.36

5 /5

Eerste klas brandy en service.
Gerelateerde meer opinies over Lepanto Solera Gran Reserva »

Samenvatting van beoordelingen

(30 meningen)
 • 5 sterren
  4
 • 4 sterren
  26
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.2/5

Op basis van 30 comments »

Top aanbiedingen Brandy