Mening over Villa Angarano San Biagio Torcolato Riserva 50cl 2009 door Cento Vigne Italia

Villa Angarano (Breganze)

« Terug naar Villa Angarano San Biagio... profiel

Villa Angarano San Biagio Torcolato Riserva 50cl 2009

  • |
  • 4 /5
De Az. Agr. Angarano villa ligt in het gebied ten oosten van de DOC Breganze, in het centrum van Bassano del Grappa, omvat momenteel vijftig hectare, waarvan 8 wijngaarden die zich uitstrekt tot de rechteroever van de rivier de Brenta.
De terrno alluviale en de nacht wind van de Valsugana vallei zijn gunstig voor zowel de wijnstok en de olijfboom.
 En 'dankzij deze gulle klimatologische omstandigheden, deze Veneto landen werden voor het eerst gekozen en nooit verlaten, en wijn, zoals blijkt uit de Palladio, hier is het altijd geproduceerd.
 Na bijna zevenhonderd jaar van de traditionele methoden vandaag de vijf Bianchi Michiel zusters, opgegroeid met een passie voor de oogst, met de liefde van wijn en met deskundig advies Marco Bernabei, voeren op de nieuwe productie.
VIEW: Amber Neus: De neus hints van citrus, abrikozenjam en verse hazelnoot MOND: in de mond is zoet, zacht, ondersteund door een fris belangrijker, hardnekkig. Het sluit met hints van gedroogd fruit, honing en amandelen. TYPE: Breganze DOC Torcolato Fabrikant: Villa Angarano druiven: Vespaiola 100% AGING: 24 maanden in nieuwe barriques - Alcohol 15,5% OOGST: De druiven worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand geoogst in kleine verpakkingen van 2 kg en zo gemaakt verdorren natuurlijke graanschuren goed areeggiati Production Notes: Het landbouwsysteem en 'cordon gerenoveerd met 8 knoppen, de denista' en 'van 4 500 planten per ettaroVINIFICAZIONE: Het drukken wordt uitgevoerd in februari uitgevoerd met een rendement van ongeveer 25%. Gisting vindt plaats in eiken vaten. De trage gisting duurt bijna een jaar ETEN: Gebak en meringue fragolaSERVIRE A: 12 ° GRADEN: 15,50 °

Meer opinies over Villa Angarano San Biagio Torcolato Riserva 50cl 2009 zien »