Trends:

Online wijn kopen

Online wijn kopen is zo gemakkelijk met Drinks&Co...

Online wijn kopen is nu een realiteit en in Drinks&Co proberen wij om het zo eenvoudig mogelijk te zijn. Wijn kopen in Drinks&Co moet gemakkelijk en veiligzijn, om precies te zijn. Wij bieden je aan, dankzij overeenkomsten met de grote online winkels per land, de beste wijn aanbiedingen via vertrouwde winkels die kwalitatief hoogstaande producten en een goede service bieden aan.

Onze catalogus van wijnen bestemd om te worden elke dag groter, completer en gevarieerder.

Aanbevelingen: wat wijn te kopen?

In Drinks&Co je kunt online wijn kopen met een hoge kans dat je houd van de wijn (maar zelfs oj je kennt niet de wijn), dankzij de aanbevelingen van andere Uviners en Drinks&Co als een eigen werktuig die aan jouw smaak past als consument van wijn.

Een aanbeveling van een vriend/expert ontvangen is de belangrijkste factor bij de beslissing om wijn te kopen.

Ook zijn medebepalend elementen zoals:

  • de prijs (of de relatie waarde-prijs)
  • de volledige informatie van de wijn (druif / s, benaming van oorsprong, land, arrangement, …)
  • het merk (of wijnkelder / producent)
  • de gelegenheid (feest, geschenk ...)

En al die informatie is te vinden op Drinks&Co.

Hoe meer je deelneemt, meer verfijnt Drinks&Co zijn gepersonaliseerde wijnkaart! Wees dus niet verlegen en begin met het wijn toevoegen bij jouw favoriete wijn lijsten, jouw wijnkelder, jouw wishlist, enz...

Hoe wijn kopen tegen de beste prijs in Drinks&Co

Alle wijnlijsten bij Drinks&Co bieden verschillende opties aan om te filteren en te sorteren. Als je op zoek bent naar goedkope wijn (de goedkopere, om precies te zijn) te kopen, dan kunt je altijd bestellen de wijnkaart je heeft eerder voor de prijs. Voorbeeld: kopen goedkopere wijnen uit Frankrijk

Daarnaast is er op alle tabbladen van de wijnen die zijn te koop, zult je gemakkelijk vinden een prijsvergelijking in de grote online winkels van verschillende wijnlanden die de wijn in kwestie bieden aan.