Cachaça Pitú 1L

Pitu (Cachaça)

19,10€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

114,60€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

229,20€ + 9,95€ Verzending (10 dagen)

19,10/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.25 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

Pitu biedt ons deze Cachaça Pitú 1L (19,10€), een cachaça herkomstig uit Brazilië en met 40º alcoholgraad. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Cachaça Pitú 1L met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Kenmerken · Cachaça Pitú

Categorie:Cachaça (Gedistilleerd)
Producent: Pitu
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Brazilië

Beschrijving · Pitu

Cachaça Pitú 1L

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Deze traagheid is transparant en duidelijk.
 • Neus: kom te voorschijn in de eerste plaats Cachaça Pitú 1L rietsuiker rijke geuren, en dan maken we een onderscheid meer fruitige noten van mango en ananas.
 • Smaak: Na een levendige en openhartige aanval, het paleis is heel rijk geweest, exotisch fruit dominant eerst en dan geleidelijk laten ruimte voor de pittige goed. Het einde is persistent en lichtjes kruidig.

PRODUCER: De Cachaça Pitú 1L wordt genoemd, zoals aangegeven door het symbool op het etiket, een soort van garnalen die live in de Amazone en andere warme gerechten, en is een typisch voorbeeld van Brazilië, de nationale drank. Cachaça verkochte merk in Brazilië, dat is zo populair dat bij de voorbereiding van een caipirinha, Brazilië's een zogenaamde "piturinha".

LAND: Brazil.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze geest is het noordoosten van Brazilië, in de regio van Pernambuco sinds 1938. De productie is niet veranderd sinds die tijd, alleen de beste groene suikerriet in de regio langzaam ingedrukt voordat het is gevuld met tubs Enorme hout voor op zijn minst 15 dagen. Het resultaat van deze gisting wordt gedistilleerd eens en gebotteld.

ALCOHOL: 40%

Pitu

Pitu Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Cachaça Pitú 1L

Rembrandt Van der Beek

Gepubliceerd op 11.03

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Pitu Cachaça 1L is kristallijnGeur: licht. Intens aromatischeMond: bevat de frisse, zuivere smaak.VOORBEREIDING:. Rijping van enkele weken in een houten Cuba laat deze smaak ten volle te ontwikkelen. De aldus verkregen kwaliteit is de ideale uitvalsbasis voor een Premium Caipirinha -PRODUCER: Wolf SpirituosenALCOHOL: 40%.KOPPEL: Ideaal voor het maken van cocktails

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Cachaça