Trends:

24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml

200ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Mousserende Kleur: Rosé
Categorie:Cadeausets (Pakket en cadeaus)
Producent: Vranken Pommery Monopole
Volume: 20cl

Beschrijving van 24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml

24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml

Producent: Vranken Pommery Monopole

categorie: Cadeausets

Meer zien

Het merk

Vranken Pommery Monopole

Vranken Pommery Monopole

Vranken - Pommery Monopole. Belangrijkste activiteiten van de Groep zijn de productie en distributie van wijnen en champagnes. De groep opereert onder 3 belangrijke segmenten: Champagne, Diensten en Porto. Onder het segment Champagne, de Groep zich ertoe de productie en verkoop van champagne. Onder het segment Services, de Groep zich ertoe de plantage, het onderhoud en de oogst van de wijngaarden. Onder Porto, de Groep produceert en commercialiseert porto wijn. De merken van de Groep omvatten: Vranken, Demoiselle, Barancourt, A. Charbaut & Fils en Veuve Monnier, Charles Lafitte, Orgueil de France, Heidsieck & Co Monopole, Porto Rozes en producten Sao Pedro.The Groep worden landelijk verspreid door hypermarkten en gespecialiseerde retailers en internationaal door hun buitenlandse dochters. De Groep is actief in Europa, Frankrijk, Azië en de Verenigde Staten. In 2008 verwierf de Groep Vranken-Pommery en Tours Sur Marne.

Meer over het wijnhuis

Reviews van 24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor 24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml:Waarderen 24 X Pommery Pink Pop Pack 200ml:

4 /5

Niet-contractuele foto. Het horloge wekt de zintuigen als zijn lichtroze genaamd de zoetheid, vol met veel vrouwelijkheid. De geur neemt je mee op een aromatische landgoed zal granaat kruisbessen, al gekwalificeerd door levuriennes merkt op dat hem de geuren van koekjes te geven. De smaak zal een echte en groot genoegen blijven, want je zult ontdekken in de mond lekkernij wijn Pommery, allemaal verpakt in een licht zoete cocon. De indruk is zodanig dat uw smaakpapillen lijkt te worden gestreeld door fluweel.
Product verkocht door 4 flessen POP PINK 20 CL ​​(pak van 4) - Alleen in het kader van een controle 24 POP 20cl of 6 packs.
Meer zien
,

Pommery Pink Pop Pack X24 200ml