Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

49,70€ + 8,90€ Verzending (24u - 3 dagen)

49,70/stuk

Verzending: 8,90€ (24u - 3 dagen) door Odyssée-Vins (Frankrijk)

Je ontvangt 0.66 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 1 stuks!

PROEFNOTITIES: Kleur: amber. Geur: intens, diep, zoet en fruitig. Aroma van rijpe peren en meloen, met hints van chocolade, toffee, kaneel en een vleugje gember. Smaak: Het is soepel, fruitig en caramel vanille, gemengd met aantekeningen van kaneel, amandelen, honing en kruiden snuiftabak. Lange afdronk. PRODUCER: Chivas Brothers. Het is onderdeel van de Pernod Ricard groep, leider in de markt voor Schotse whisky. Het bedrijf begon met Chivas, Jakobus en Johannes broers, toen zij naar Aberdeen, waar ze begon te experimenteren met mixen whisky kwam, het verkrijgen van grote reputatie in de XIXe eeuw dankzij mengsels milder van smaak daarvan die aanwezig zoals gevraagd door zijn klantenkring. Zijn bescheiden begin, jaar geschiedenis en ervaring in de consolidatie als een van de beste producenten van Schotse whisky. Deze kit bevat limited edition Chivas Regal whisky Extra 70 cl en 2 stijlvolle bril van het merk zal een uitstekende aanvulling op uw bar. Land: Schotland. DETAILS VAN VOORBEREIDING: Chivas Regal Extra Verpakking Dégustation 2 Glas wordt geproduceerd door het combineren van verschillende malt whisky's in sherry leeftijd vaten Oloroso de beste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde, waardoor het zijn zoete, fruitige en kruidige smaak en de uitstekende amber. ALCOHOL: 40,0%

Kenmerken · Chivas Regal Extra Verpakking Dégustation 2 Glas

Categorie:Cadeausets (Pakket en cadeaus)
Producent: Chivas Brothers
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Schotland

Beschrijving · Chivas Brothers

Chivas Regal Extra Verpakking Dégustation 2 Glas

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: amber.
 • Geur: intens, diep, zoet en fruitig. Aroma van rijpe peren en meloen, met hints van chocolade, toffee, kaneel en een vleugje gember.
 • Smaak: Het is soepel, fruitig en caramel vanille, gemengd met aantekeningen van kaneel, amandelen, honing en kruiden snuiftabak. Lange afdronk.

PRODUCER: Chivas Brothers. Het is onderdeel van de Pernod Ricard groep, leider in de markt voor Schotse whisky. Het bedrijf begon met Chivas, Jakobus en Johannes broers, toen zij naar Aberdeen, waar ze begon te experimenteren met mixen whisky kwam, het verkrijgen van grote reputatie in de XIXe eeuw dankzij mengsels milder van smaak daarvan die aanwezig zoals gevraagd door zijn klantenkring. Zijn bescheiden begin, jaar geschiedenis en ervaring in de consolidatie als een van de beste producenten van Schotse whisky. Deze kit bevat limited edition Chivas Regal whisky Extra 70 cl en 2 stijlvolle bril van het merk zal een uitstekende aanvulling op uw bar.

Land: Schotland.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: Chivas Regal Extra Verpakking Dégustation 2 Glas wordt geproduceerd door het combineren van verschillende malt whisky's in sherry leeftijd vaten Oloroso de beste kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde, waardoor het zijn zoete, fruitige en kruidige smaak en de uitstekende amber.

ALCOHOL: 40,0%

Chivas Brothers

Chivas Brothers is de Schotse whisky en premium gin bedrijf van Pernod Ricard, 's werelds co-leader in wijnen en gedistilleerde dranken. Het is wereldwijd marktleider in luxe Schotse whisky met 85% marktaandeel van Scotch whisky van 21 jaar en ouder. Chivas Brothers produceert, exporteert en...

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0