Trends:

VT Cádiz

Garum 2018

75cl

Garum 2018

9,86€
9,86€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):VT Cádiz (Andalusië, Spanje)
Wijnkelder: Bodegas Luis Pérez
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Tempranillo, Syrah
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14,5%
Garum 2018 (9,86€), een wijn rode uit de wijnkelders van Bodegas Luis Pérez met herkomstaanduiding VT Cádiz met syrah, tempranillo, petit verdot, merlot en cabernet sauvignon druiven uit 2018 en die een alcoholgehalte van 14,5º heeft. Garum 2018 combineert in de regel met stoofvlees en vis. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Garum 2018

Garum 2018 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot, Tempranillo en Syrah)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: granaat, hogere middenklasse laag.
  • Neus: hoge intensiteit, fruitige aroma's, rijp rood fruit, kruidig, zoethout, koffie en cacao.
  • Mond: zijdezacht, krachtig, zoete tannines en geroosterde noten.

APPELLATIE: Cádiz.

DRUIVEN: Merlot, Syrah en Petit Verdot.

AGING: de leeftijd van 12 maanden in vaten van Amerikaans en Frans eiken hout.

VOORBEREIDING uitstekende volledig handmatig gemaakt en getransporteerd naar de wijngaard in doosjes van 15 kg. Grape gaat door een dubbele selectie in de wijngaard en een keer in de wijnmakerij, selectie tafel. Maceratie bij 5 ° C temperatuur en fermentatie bij een temperatuur tussen 15 en 28 ° C gedurende 20 dagen. Elke variëteit gefermenteerd afzonderlijk roestvrijstalen tanks.

WIJNSUGGESTIE: peulvruchten, noten, gegrilde groenten, vis oven, stoofschotels, rijst, wild, desserts en chocolade.

TEMPERATUUR: 17ºC

ALCOHOL: 14,5%

Meer zien

Reviews van Garum 2018

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Garum 2018:Waarderen Garum 2018:

4 /5

Het wordt gekenmerkt door een kastanjebruine bovenste middenlaag. De neus is intens en eerlijk, met hints van kreupelhout, rijp rood fruit, kruiden, zoethout, koffie en cacao. Het wordt gekenmerkt door een zoete tannines die zijdeachtig maar krachtig maakt, en caffeic geroosterde afdronk.
Perfect met gerechten met peulvruchten, noten, geroosterde groenten; vlees van wild (eend, vizcacha, konijn); Vissaus, Stoofschotels of lichte stoofschotels, rijst, halfharde kazen. Kweeperen of dessert met chocolade.
Elk ras verzorgd op een andere manier. De wijngaard ontvangt het minimum bemesting en fytosanitaire behandelingen, dat in de buurt biologische wijnbouw. Produciones van 3500 - 5000 kg / Hc, controle door gewas dunner. Harvest werd handmatig en in kleine dozen van niet meer dan 15 kg gedaan. De druif selectie wordt gemaakt in de wijngaard en in de selectie tabel in de kelder.
Elke array is, los van roestvrij stalen tanks. Wordt uitgevoerd bij een maceratie 5 ° C en vervolgens gisting bij een gecontroleerde temperatuur varieert van 15 ° C tot 28 ° C bij maceratie duurt 20 dagen. Na de malolactische gisting mix variëteiten en wijnen worden in de leeftijd van 12 maanden in vaten van Amerikaanse en Franse eik medium toast plus 2 jaar gebruik. De wijn wordt niet gefilterd of verduidelijkt en is klaar om te drinken wanneer gebotteld.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Garum 2018201520112010

4/5

- Toen de familie gedachte van hoe de eerste wijn van het wijnhuis te illustreren, een van de dochters van het idee om de twee passies van familie, wijn en honden, en meer in het bijzonder de Jack Russell ras verenigen gehad, dat zich toelegt op het fokken deze Australische race momenteel 9 honden

Garum Hoort bij Bodegas Luis Perez, ubicadad in Jerez de la Frontera (Cadiz) en oenoloog die vertelt me ​​hoe ze met zorg te maken dit bouillon: "Elke variëteit zorgt anders
De wijngaard krijgt de minimale dosis van kunstmest en bestrijdingsmiddelen behandelingen, die dicht bij de biologische wijnbouw "
Produciones van 3500 - 5000 kg / Hc, controle door cluster dunner

De oogst gebeurt handmatig en in kleine dozen van maximaal 15 kg
De druif selectie wordt gemaakt in de wijngaard en in de selectie tabel in de kelder
Elk ras wordt afzonderlijk gemaakt in roestvrij stalen tanks
Het wordt uitgevoerd na maceratie en temperatuurgecontroleerde vergisting maceratie duurt 20 dagen uitgevoerd
Na de malolactische gisting mix variëteiten en wijnen worden in de leeftijd van 12 maanden in vaten van Amerikaanse en Franse eik medium toast plus 2 jaar gebruik
De wijn wordt niet gefilterd of verduidelijkt en is klaar om te drinken wanneer gebotteld
Het wordt gekenmerkt door een hoge middenlaag kastanjebruin

De neus is intens en openhartig, met hints van kreupelhout, rijp rood fruit, kruiden, zoethout, koffie en cacao
Het wordt gekenmerkt door een zoete tannines die zijdeachtige maar krachtige, een geroosterde afdronk en cafeïne maakt
Zo is de Jack Russell als een lid van de familie, kwam tot uiting in het logo van de wijnmakerij en in twee van zijn wijnen, Samaruco en Petit Verdot, knipogen in het laatste aan de Prins.
Meer zien

4/5

Het was niet aan de niveau van het diner. Ik heb het gedronken met mensen die deze wijn kende.
Rode wijn met rood-bruine kleur. Klaarblijkelijke geur van aalbessen. Met zoutige notities.
Meer zien

4/5

Aroma's van bessen, typisch van . De beste nasmaak van Cadiz .
Ik verwachtte meer van deze wijn.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis