Café Gran Reserva 250Gr

Café Malongo (Cafe)

14,29€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

14,29/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.19 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Wij zijn een KMO: een levendige en betrokken familiebedrijf Malongo is een familiebedrijf uit het landelijk gebied van Nice. Wij produceren 7.000 ton koffie per jaar. Onze kwaliteit ethiek en de inzet van onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Onze unieke kwaliteit cultuur is de basis voor onze waarden: behoud van de gebrande koffie, respect voor de mannen en vrouwen het kweken van de planten, plus klanttevredenheid. We houden onze koffie stap voor stap, van de plantages naar de beker. Wij zijn de Franse specialist in luxe koffie Malongo is de hoofdrolspeler voor fair trade koffie en bio-koffie. We verkregen deze status in 1992 met de baanbrekende inzet van ons bedrijf. Onze MKB-waarden: initiatief, verantwoordelijkheid en solidariteit zijn de bron waarden voor ons dynamisme en onze creativiteit. Malongo is de schepper van vacuüm verpakte metalen blikjes, single-oorsprong koffie, en de 123 Spresso® koffiepad-systeem. We maken gebruik van langzaam, geleidelijk, de traditionele bereiding op Malongo gebraad al haar koffie met behulp van langzame, geleidelijke en traditionele methoden. Ons merk biedt een breed scala aan koffie, met inbegrip van zowel mengsels en types single-oorsprong. We passen hun transformatie en verpakking aan de gewoonten van consumenten: koffiebonen, gemalen koffie, 123 Spresso® coffee pad-systeem of gevriesdroogde koffie.

Kenmerken ·

Categorie:Cafe (Gourmet)
Producent: Café Malongo

Als je Café Gran Reserva 250Gr lekker vond, probeer dan ook ...

Beschrijving · Café Malongo

Café Gran Reserva 250Gr

Wij zijn een KMO: een levendige en betrokken familiebedrijf

Malongo is een familiebedrijf uit het landelijk gebied van Nice. Wij produceren 7.000 ton koffie per jaar. Onze kwaliteit ethiek en de inzet van onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Onze unieke kwaliteit cultuur is de basis voor onze waarden: behoud van de gebrande koffie, respect voor de mannen en vrouwen het kweken van de planten, plus klanttevredenheid. We houden onze koffie stap voor stap, van de plantages naar de beker.

Wij zijn de Franse specialist in luxe koffie

Malongo is de hoofdrolspeler voor fair trade koffie en bio-koffie. We verkregen deze status in 1992 met de baanbrekende inzet van ons bedrijf. Onze MKB-waarden: initiatief, verantwoordelijkheid en solidariteit zijn de bron waarden voor ons dynamisme en onze creativiteit. Malongo is de schepper van vacuüm verpakte metalen blikjes, single-oorsprong koffie, en de 123 Spresso® koffiepad-systeem.

We maken gebruik van langzaam, geleidelijk, de traditionele bereiding op

Malongo gebraad al haar koffie met behulp van langzame, geleidelijke en traditionele methoden. Ons merk biedt een breed scala aan koffie, met inbegrip van zowel mengsels en types single-oorsprong. We passen hun transformatie en verpakking aan de gewoonten van consumenten: koffiebonen, gemalen koffie, 123 Spresso® coffee pad-systeem of gevriesdroogde koffie.

Café Malongo

Café Malongo Gourmet kopen:

Meer meningen over Café Gran Reserva 250Gr

Gepubliceerd op 13.01

4/5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pot koffie 250g gran reserva.
- 100% arabica koffie variëteit.
- Een selectie van de beste Arabica voor een espresso met een verbazingwekkende finesse.
- aromatische...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Café Gran Reserva 250Gr »

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Cafe