• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Café Moka Etiophia 250Gr

Café Malongo (Cafe)

11,79€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Café Moka Etiophia 250Gr te kopen op dit moment.

Wij zijn een KMO: een levendige en betrokken familiebedrijf Malongo is een familiebedrijf uit het landelijk gebied van Nice. Wij produceren 7.000 ton koffie per jaar. Onze kwaliteit ethiek en de inzet van onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Onze unieke kwaliteit cultuur is de basis... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Cafe (Gourmet)
Producent: Café Malongo

Beschrijving · Café Malongo

Café Moka Etiophia 250Gr

Wij zijn een KMO: een levendige en betrokken familiebedrijf

Malongo is een familiebedrijf uit het landelijk gebied van Nice. Wij produceren 7.000 ton koffie per jaar. Onze kwaliteit ethiek en de inzet van onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Onze unieke kwaliteit cultuur is de basis voor onze waarden: behoud van de gebrande koffie, respect voor de mannen en vrouwen het kweken van de planten, plus klanttevredenheid. We houden onze koffie stap voor stap, van de plantages naar de beker.

Wij zijn de Franse specialist in luxe koffie

Malongo is de hoofdrolspeler voor fair trade koffie en bio-koffie. We verkregen deze status in 1992 met de baanbrekende inzet van ons bedrijf. Onze MKB-waarden: initiatief, verantwoordelijkheid en solidariteit zijn de bron waarden voor ons dynamisme en onze creativiteit. Malongo is de schepper van vacuüm verpakte metalen blikjes, single-oorsprong koffie, en de 123 Spresso® koffiepad-systeem.

We maken gebruik van langzaam, geleidelijk, de traditionele bereiding op

Malongo gebraad al haar koffie met behulp van langzame, geleidelijke en traditionele methoden. Ons merk biedt een breed scala aan koffie, met inbegrip van zowel mengsels en types single-oorsprong. We passen hun transformatie en verpakking aan de gewoonten van consumenten: koffiebonen, gemalen koffie, 123 Spresso® coffee pad-systeem of gevriesdroogde koffie.

Café Malongo

Meer meningen over Café Moka Etiophia 250Gr

Vromme Von Hengel

Gepubliceerd op 13.01

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pot koffie Moka 250 g van Ethiopië.
- Café behoren tot de familie van de grote Arabische.
- blijkt dat er een veelheid aan geuren, bloemige noten van jasmijn, koriander en abrikoos geur.
- De smaak is zoet, wild, aromatische en licht zuur.

PRODUCER: Café Malongo. geschiedenis Malongo's begint in Nice in 1934, met de inspanningen van een kleine koffiebrander. In de naoorlogse periode populariseerde een radio-drama de naam van deze hoge kwaliteit koffie. Cultuur van het zwarte goud in zijn hoogste uitdrukking product uitmuntendheid en het verdedigen van gekoesterde waarden van de onderneming, plantage - het begin tot eind de beker.

EXTRA INFORMATIE:
- Het moet worden geserveerd met empanadas met een vleugje specerijen of alcohol.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »