• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Apothic Dark 2016

Apothic Wines (California)

11,24€ 9,14€ + 13,00€ Verzending (7 - 9 dagen)

67,44€ 54,84€ + 13,00€ Verzending (7 - 9 dagen)

134,88€ 109,68€ + 13,00€ Verzending (7 - 9 dagen)

11,24€ 9,14/stuk

Bespaar 2,10€! (-19%)

Verzending: Perbaccowein NL (Duitsland)

Je ontvangt 0.12 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra expeditie tijd van 48 uren.

Apothic Dark 2016 (9,14€): een wijn rode herkomstaanduiding California uit de wijnkelders van Apothic Wines die een selectie petite syrah, teroldego rotaliano en cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2016 bevat en met 14º alcohol. Apothic Dark 2016 combineert in de regel met lam en rood vlees. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Apothic Dark

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):California (Californië (regio),Verenigde Staten)
Wijnkelder: Apothic Wines
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon, Teroldego Rotaliano, Petite Syrah
Combinatie: dessertsVleeschocoladeRood vleeslam
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Serveertemperatuur: 16-18ºC
Meer zien »

Beschrijving · Apothic Wines

Apothic Dark 2016 (Cabernet Sauvignon, Teroldego Rotaliano en Petite Syrah)

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Apothic Dark 2016 heeft een diepe donkere robijnrode.
 • Neus: aroma's van bosbessen en bramen, zwarte koffie en chocolade worden gesmolten in een sensationele zintuiglijke ervaring.
 • Mond: Medium droge smaak, goed lichaam en stevige structuur. Het presenteert een verschijning met intense fruit aroma's. geeft lange afdronk met kruidige noten van vanille en mokka goed, de tender omhult het gehemelte en een licht zoete smaak.

APPELLATIE: California

WIJNGAARD: De wijngaarden bevinden zich in Californië, de wereld waarin het grootste deel van het land is gewijd aan de teelt van rode druiven grootste wijngebied vierde. De ongelooflijke diversiteit van het terrein, het microklimaat van het land, veel zon en een seizoen van gestage groei leidde uiteindelijk tot een goed ontwikkeld en rijp fruit voor de productie van deze wijn.

GRAPES: Zin, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot

AGING: Gevormd door een soort eik om de complexiteit te creëren en verbeteren van koffie en mokka smaken.

VOORBEREIDING: Wijnmaker Debbie Juergenson maakt gebruik van de meest exclusieve Californië druiven tot een sterke, boeiende mix van intense donkere Apothic te produceren met een robuuste smaak. De druiven zijn geoogst 's nachts in de frisse verwerking te waarborgen. Vervolgens gedurende 24 uur in koud. Daaropvolgende fermentatie werd uitgevoerd bij maximaal 90 °C om de extractie van smaak en kleur van donker fruit in tanks kegelvormige verticale flip tot zeven dagen maximaliseren. Vervolgens werden verschillende gisten gebruikt om de unieke smaken en kenmerken te verkrijgen.

PAIRING: peper biefstuk, gekruid lamsvlees curry, rundvlees hamburgers, zwarte chocolade

TEMPERATUUR: 16-18 °C

ALCOHOL: 14%

Apothic Wines

Apothic Wines Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Apothic Dark 2016

Delitesso

Gepubliceerd op 11.46

4/5

Apothic Dark 2016

Aroma's van donkere chocolade, koffie, blauw en bramen samen in volle sensualiteit. Gekust door delicate aroma's van tabak en lichte zoetheid Apothic Dark toont de perfectie van een rode wijn combineert in zijn donkerste vorm. Past bij: steaks, donkere chocolade.

Meer meningen over Apothic Dark 2016

Godelieve Malestein

Gepubliceerd op 12.21

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: De Apothic Dark 2016 heeft een diepe donkere robijnrode.Neus: aroma's van bosbessen en bramen, zwarte koffie en chocolade worden gesmolten in een sensationele zintuiglijke ervaring.Mond: Medium droge smaak, goed lichaam en stevige structuur. Het presenteert een verschijning met intense fruit aroma's. geeft lange afdronk met kruidige noten van vanille en mokka goed, de tender omhult het gehemelte en een licht zoete smaak.APPELLATIE: CaliforniaWIJNGAARD: De wijngaarden bevinden zich in Californië, de wereld waarin het grootste deel van het land is gewijd aan de teelt van rode druiven grootste wijngebied vierde. De ongelooflijke diversiteit van het terrein, het microklimaat van het land, veel zon en een seizoen van gestage groei leidde uiteindelijk tot een goed ontwikkeld en rijp fruit voor de productie van deze wijn.GRAPES: Zin, Syrah, Cabernet Sauvignon, MerlotAGING: Gevormd door een soort eik om de complexiteit te creëren en verbeteren van koffie en mokka smaken.VOORBEREIDING: Wijnmaker Debbie Juergenson maakt gebruik van de meest exclusieve Californië druiven tot een sterke, boeiende mix van intense donkere Apothic te produceren met een robuuste smaak. De druiven zijn geoogst 's nachts in de frisse verwerking te waarborgen. Vervolgens gedurende 24 uur in koud. Daaropvolgende fermentatie werd uitgevoerd bij maximaal 90 °C om de extractie van smaak en kleur van donker fruit in tanks kegelvormige verticale flip tot zeven dagen maximaliseren. Vervolgens werden verschillende gisten gebruikt om de unieke smaken en kenmerken te verkrijgen.PAIRING: peper biefstuk, gekruid lamsvlees curry, rundvlees hamburgers, zwarte chocoladeTEMPERATUUR: 16-18 °CALCOHOL: 14%
Perbaccowein

Gepubliceerd op 16.29

4 /5

Apothic Wines Apothic Dark 2016

- aroma's van donkere chocolade, koffie, blauw en bramen samen in volle sensualiteit
. - Kissed door delicate tabak smaken en een vleugje fascinatie Apothic Dark toont de perfectie van een rode wijn combineert in zijn donkerste vorm, kleur: diepe donkere allergenen: bevat sulfieten

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen California