Trends:

California

Apothic Dark 2016

75cl

10,24€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):California (Californië (regio), Verenigde Staten)
Wijnkelder: Apothic Wines
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon, Teroldego Rotaliano, Petite Syrah
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Apothic Wines levert ons deze Apothic Dark 2016 . Het gaat om een wijn rode uit California wiens selectie petite syrah, teroldego rotaliano en cabernet sauvignon druiven uit het wijnjaar 2016 bevat en met 14º alcoholgehalte. Je zal op en top genieten van deze Apothic Dark 2016 met lam en rood vlees. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Apothic Dark 2016

Apothic Dark 2016 (Cabernet Sauvignon, Teroldego Rotaliano en Petite Syrah)

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Apothic Dark 2016 heeft een diepe donkere robijnrode.
 • Neus: aroma's van bosbessen en bramen, zwarte koffie en chocolade worden gesmolten in een sensationele zintuiglijke ervaring.
 • Mond: Medium droge smaak, goed lichaam en stevige structuur. Het presenteert een verschijning met intense fruit aroma's. geeft lange afdronk met kruidige noten van vanille en mokka goed, de tender omhult het gehemelte en een licht zoete smaak.

APPELLATIE: California

WIJNGAARD: De wijngaarden bevinden zich in Californië, de wereld waarin het grootste deel van het land is gewijd aan de teelt van rode druiven grootste wijngebied vierde. De ongelooflijke diversiteit van het terrein, het microklimaat van het land, veel zon en een seizoen van gestage groei leidde uiteindelijk tot een goed ontwikkeld en rijp fruit voor de productie van deze wijn.

GRAPES: Zin, Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot

AGING: Gevormd door een soort eik om de complexiteit te creëren en verbeteren van koffie en mokka smaken.

VOORBEREIDING: Wijnmaker Debbie Juergenson maakt gebruik van de meest exclusieve Californië druiven tot een sterke, boeiende mix van intense donkere Apothic te produceren met een robuuste smaak. De druiven zijn geoogst 's nachts in de frisse verwerking te waarborgen. Vervolgens gedurende 24 uur in koud. Daaropvolgende fermentatie werd uitgevoerd bij maximaal 90 °C om de extractie van smaak en kleur van donker fruit in tanks kegelvormige verticale flip tot zeven dagen maximaliseren. Vervolgens werden verschillende gisten gebruikt om de unieke smaken en kenmerken te verkrijgen.

PAIRING: peper biefstuk, gekruid lamsvlees curry, rundvlees hamburgers, zwarte chocolade

TEMPERATUUR: 16-18 °C

ALCOHOL: 14%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

16-18ºC

Reviews van Apothic Dark 2016

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Apothic Dark 2016:Waarderen Apothic Dark 2016:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: De Apothic Dark 2016 heeft een diepe donkere robijnrode.Neus: aroma's van bosbessen en bramen, zwarte koffie en chocolade worden gesmolten in een sensationele zintuiglijke ervaring.Mond: Medium droge smaak, goed lichaam en stevige structuur. Het presenteert een verschijning met intense fruit aroma's. geeft lange afdronk met kruidige noten van vanille en mokka goed, de tender omhult het gehemelte en een licht zoete smaak.APPELLATIE: CaliforniaWIJNGAARD: De wijngaarden bevinden zich in Californië, de wereld waarin het grootste deel van het land is gewijd aan de teelt van rode druiven grootste wijngebied vierde. De ongelooflijke diversiteit van het terrein, het microklimaat van het land, veel zon en een seizoen van gestage groei leidde uiteindelijk tot een goed ontwikkeld en rijp fruit voor de productie van deze wijn.GRAPES: Zin, Syrah, Cabernet Sauvignon, MerlotAGING: Gevormd door een soort eik om de complexiteit te creëren en verbeteren van koffie en mokka smaken.VOORBEREIDING: Wijnmaker Debbie Juergenson maakt gebruik van de meest exclusieve Californië druiven tot een sterke, boeiende mix van intense donkere Apothic te produceren met een robuuste smaak. De druiven zijn geoogst 's nachts in de frisse verwerking te waarborgen. Vervolgens gedurende 24 uur in koud. Daaropvolgende fermentatie werd uitgevoerd bij maximaal 90 °C om de extractie van smaak en kleur van donker fruit in tanks kegelvormige verticale flip tot zeven dagen maximaliseren. Vervolgens werden verschillende gisten gebruikt om de unieke smaken en kenmerken te verkrijgen.PAIRING: peper biefstuk, gekruid lamsvlees curry, rundvlees hamburgers, zwarte chocoladeTEMPERATUUR: 16-18 °CALCOHOL: 14%
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis