Trends:

Campo De Borja

Borsao Tres Picos 2018

75cl Inhoud

GP93Peñín

Borsao Tres Picos 2018

13,36€
13,36€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Campo De Borja (Aragon, Spanje)
Wijnkelder: Bodegas Borsao
Volume: 75cl
Druiven: Garnacha
Allergenen: Bevat Sulfieten
Bodegas Borsao vervaardigt deze Borsao Tres Picos 2018 (13,36€), een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Campo De Borja met de beste garnacha druiven uit het wijnjaar 2018.

Beschrijving van Borsao Tres Picos 2018

Borsao Tres Picos 2018 (Garnacha)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: robijnrode kleur met paarse tinten.
  • Neus: intense, zoete en frisse tonen van rijpe rode vruchten, wilde bloemen, chocolade, karamel, vanille en rode bessen.
  • Mond: fijne smaak, complex en een goede zuurgraad, zachte tannines in de mond en het licht tonen van rode vruchten. Het heeft zure kersen en rokerige tonen, zoethout en eiken.

APPELLATIE: Campo de Borja (Aragon, Spanje).

WIJNGAARD: Bodegas Borsao.

DRUIVEN: Grenache.

VEROUDERING: Madura gedurende 5 maanden in nieuwe Franse vaten bordolesa.

WIJNSUGGESTIE: Voorgerechten, hapjes, geroosterd rood vlees, foie gras gegrild, stoofschotels, pasta, groenten en blauwe kaas.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 14,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Bodegas Borsao

Bodegas Borsao

H oewel de geschiedenis van de stad Borja ons terug naar de vroege steentijd, het is pas in de vierde eeuw voor Christus, in het midden stadium celtíbera wanneer schriftelijke bronnen door klassieke numismatiek en we weten dat de naam die dit gebied heeft aangetoond: Bursao.

Meer over het wijnhuis

Points

GP93Peñín

Reviews van Borsao Tres Picos 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Borsao Tres Picos 20182016

4/5

Framboos, zoet fruit, kokos, sedodo, elegant, volumineus. 91 punten
Meer zien
Juan Manuel Gonzalvo