• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Wijn van Canarische Eilanden

Bekijk alle producten in Wijn van Canarische Eilanden »

Wijn van de Canarische eilanden of liever de producenten, zal een grote uitdaging altijd geconfronteerd, omdat de wijn op de Canarische Eilanden als gevolg van de topografie uiterst moeilijk. Trotser aan telers in de regio hun hoge kwaliteitswijnen die in vaak in de moderne productieprocessen met behulp van nieuwe technologieën te introduceren.

De wijn van de Canarische Eilanden wordt geproduceerd uit acht verschillende herkomst, met name Tacoronte-Acentejo en Ycouden Daute Isora hoogtepunt, onder wiens dak produceren honderden unieke kleine wijnboeren rode en witte wijnen. Andere aanduidingen van herkomst, zoals de Abona, Valle de la Palma of de vallei van Orotava, van hun kant nog steeds helpen om ervoor te zorgen dat de Canarische witte wijn geniet hoog aanzien.

De overheersende rassen worden geteeld op de Canarische Eilanden met betrekking tot witte wijn productie, de Listan Blanca, Vijariego, Pedro Ximénez, Verdello, Bastardo, Malvasia, Moscatel of Burra Blanca. De rode druivensoorten, die goed zijn voor een kleiner deel bestaat uit Mulata, de Negra Moscatel en Malvasia Dorada.

Koop Wijnen van Canarische Eilanden online.

Meer zien

Wijn van Canarische Eilanden: Top aanbiedingen

Robert ParkerRobert Parker

Wijn Van Canarische Eilanden: Robert Parker cijfer