Kenmerken
Soort Wijn: | witte Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2014 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Candia dei Colli Apuani (Toscane, Italië) |
Wijnkelder: | Cima |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Vermentino |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 13% |
Bereiding van Cima Vermentino Chiave Di Volta 2014
Cima Vermentino Chiave Di Volta 2014 (Vermentino)
PROEFNOTITIES VAN Cima Vermentino Chiave Di Volta 2014:
- Uitzicht: licht strogeel.
- Neus: minerale tonen met schaduwen van violet en cyclaam.
- Mond: glad, met een goede zuurgraad en een goede persistentie.
APPELLATIE: Candia dei Colli Apuani.
WIJNGAARD: Cima
DRUIVEN: Vermentino.
Reviews van Cima Vermentino Chiave Di Volta 2014
Om een goede wijn te produceren, moeten ze een heleboel voorwaarden die moeten om te communiceren, om een perfecte balans te creëren. De keuze van het gebied, de selectie van de druivensoorten, zijn de eerste stappen, die worden ondersteund door de liefde, toewijding, passie, doorzettingsvermogen, professionaliteit, technische, in de wijn uitstekend. De wijnen van Cima zijn alle wijnen van sterke persoonlijkheid, maar ook familieleden, die samen met de balans, die verschillende rollen en functies voldoen aan de eisen die voortvloeien uit onze relatie met de natuur en zijn tijd. Vermentino Nero en Massaretta (Moedertaal variëteiten) zijn de wijnen die het beste van de traditie van het gebied gespeeld door de familie te vertegenwoordigen, maar ook producten zoals Montervo, die afkomstig is van Merlot uit een systeem dat dateert uit 1947, het Romalbo (Sangiovese en Massaretta), zij trekken blij om nieuwe systemen te testen, onderhouden de traditionele benadering die het mogelijk maakt het bedrijf Cima bereiken uitstekende resultaten; zoals met de Gamo volledig gemaakt UVE Shiraz, beoordeeld door "Wine Spectator" een van de beste Italiaanse wijnen
VISTA: Licht strogeel NEUS: OPMERKINGEN mineralen met tinten van violet en cyclaam MOND: Zacht met een goed aanbod van zuurgraad en een lange afdronk. TYPE: Candia dei Colli Apuani DOC Fabrikant: Top druiven: Vermentino VERGRIJZING: Verfijning in fles voor 3 maanden OOGST: met de hand in kleine dozen Production Notes: WIJN: De most wordt verkregen door middel van een zachte persen, dan bij een gecontroleerde temperatuur van 24 opgeslagen / 48 uur, om een perfecte reiniging van de must bevorderen. En "Het gefermenteerd bij een temperatuur van 16 ° / 18 °, en die gezuiverd tot bottelen gehouden. ETEN: Eerste visgerechten, wit vlees geserveerd: 10 ° GRADEN:
Meer zienVISTA: Licht strogeel NEUS: OPMERKINGEN mineralen met tinten van violet en cyclaam MOND: Zacht met een goed aanbod van zuurgraad en een lange afdronk. TYPE: Candia dei Colli Apuani DOC Fabrikant: Top druiven: Vermentino VERGRIJZING: Verfijning in fles voor 3 maanden OOGST: met de hand in kleine dozen Production Notes: WIJN: De most wordt verkregen door middel van een zachte persen, dan bij een gecontroleerde temperatuur van 24 opgeslagen / 48 uur, om een perfecte reiniging van de must bevorderen. En "Het gefermenteerd bij een temperatuur van 16 ° / 18 °, en die gezuiverd tot bottelen gehouden. ETEN: Eerste visgerechten, wit vlees geserveerd: 10 ° GRADEN:
Gaat goed met elke vlees. We dronken een paar flessen van Cima Vermentino Chiave Di Volta 2011 met mijn vriend.
Hij had een zeer diepe kleur. Duidelijke notities van witte bloemen. De witte heeft een echte smaak van de bramen.
Meer zienHij had een zeer diepe kleur. Duidelijke notities van witte bloemen. De witte heeft een echte smaak van de bramen.
VISTA: Pale gele chiaroNASO: Minerale notities met de kleuren paars en ciclaminoBOCCA: Zacht met een goede inname van de zuurgraad & agrave; en een goede persistentie. TYPE: Candia dei Colli Apuani DOCPRODUTTORE: CimaUVE: vermentinoAFFINAMENTO: Fles veroudering gedurende 3 mesiVENDEMMIA: handleiding in kleine PRODUCTION cassetteNOTE: WIJN: De most wordt verkregen door middel van een zachte persing, dan bij een gecontroleerde temperatuur bewaard 24-48 uur, vergemakkelijkt een perfecte reiniging van de most. En "gefermenteerd bij een temperatuur van 16 & deg; / 18 & deg, en bleef de moer tot bottelen. ETEN: Eerste visgerechten, vlees biancheSERVIRE A: 10 & deg; diploma's: 13