Pizzorno Tannat Reserva 2010

Bodega Pizzorno (Canelón Chico)

22,81€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Pizzorno Tannat Reserva 2010 te kopen op dit moment.

Bodega Pizzorno is de bereider van Pizzorno Tannat Reserva 2010 , een wijn rode met de herkomstaanduiding Canelón Chico met tannat druiven uit 2010 en die een alcoholgraad van 13º bevat. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Pizzorno Tannat Reserva

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2010 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Canelón Chico (Canelones,Uruguay)
Wijnkelder: Bodega Pizzorno
Volume: 75cl
Druiven: Tannat (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Bodega Pizzorno

Pizzorno Tannat Reserva 2010 (Tannat)

Pizzorno is een familiebedrijf, van Italiaanse afkomst, die werd opgericht in 1910. Opgericht in 1910, Joseph Pizzorno Don Prospero, van Italiaanse afkomst, was de inspiratie van eeuwenoude familietraditie. Zijn kleinzoon Carlos Pizzorno, blijft een familie erfenis die geen enkel element van die traditie van wijn, die was aangepast aan onze tijd met de meest geavanceerde technieken voor de teelt van druiven, het maken van wijn en wijnbouw streven naar excellentie heeft verloren . Het is gelegen in Chico Canelón regio, 20 km ten noorden van Montevideo, Uruguay. Wij werken met handmatig geselecteerde clusters, volledig slijpen staal, koud apparatuur wegneembare platen, pneumatische pers, Cuba kristallisatie en eiken vaten. De wijnen worden angstvallig beschut in een uniek en speciaal. De vaten van Franse en Amerikaanse eik aroma en hen te voorzien van unieke lichaam, dat aan de temperatuur en vochtigheid toegevoegd exacte concluderen wijnen met intense fruitaroma's, met een goede balans tussen fruit en hout, hoge kwaliteit en uniek karakter. De hand geoogst trossen van het perceel nummer 12, de hoogste uitdrukking van de kwaliteit van Tannat in onze wijngaard, in een optimale rijpheid. Koude maceratie gedurende drie dagen bij 13 ° C. Temperatuurgecontroleerde vergisting. Post-vergisting maceratie gedurende 21 dagen te eindigen leeftijd van 12 maanden in Amerikaanse eiken vaten en 12 maanden op fles.

Bodega Pizzorno

Bodega Pizzorno Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Pizzorno Tannat Reserva 2010

Gepubliceerd op 05.08

4/5

Pizzorno Tannat Reserva 2010

Intense donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en hardnekkig.
lees alles

Meer meningen over Pizzorno Tannat Reserva 2010

Gepubliceerd op 04.40

4/5

Intense donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en hardnekkig.
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Pizzorno Tannat Reserva 2010 »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Pizzorno Tannat Reserva 2011

Sibaritia
Sibaritia

4/5

Intens donkere robijnrode kleur met paarse randen. complexe aroma van bessen, snuiftabak en specerijen. in de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en persistent.
lees alles
Devidavino.com
Devidavino.com

4/5

Intens donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en persistent.
lees alles