Pizzorno Tannat Reserva 2011

Bodega Pizzorno (Canelón Chico)

23,72€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Pizzorno Tannat Reserva 2011 te kopen op dit moment.

Bodega Pizzorno is de bereider van de Pizzorno Tannat Reserva 2011 , een wijn rode met herkomstaanduiding Canelón Chico op basis van tannat druiven uit 2011 en met 13º alcoholgehalte. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Pizzorno Tannat Reserva

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2011 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Canelón Chico (Canelones,Uruguay)
Wijnkelder: Bodega Pizzorno
Volume: 75cl
Druiven: Tannat (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Bodega Pizzorno

Pizzorno Tannat Reserva 2011 (Tannat)

Pizzorno is een familiebedrijf, van Italiaanse afkomst, die werd opgericht in 1910. Opgericht in 1910, welvarende Don Jose Pizzorno, van Italiaanse afkomst, was de inspiratie van een eeuwenoude familietraditie. zijn kleinzoon Carlos Pizzorno, blijft een familie erfenis die niet heeft verloren een enkel element van deze wijnbereiding traditie, die was aangepast aan onze tijd met de meest geavanceerde technieken van de teelt van druiven, het maken van wijn en de zoektocht naar de oenologische uitmuntendheid . is gelegen in de regio van cannelloni jongen, 20 km. ten noorden van Montevideo, Uruguay. werkt samen met handmatig geselecteerde, volledig roestvrij molen, draagbare koelapparatuur platen, pneumatische pers, Cuba kristallisatie en eiken clusters. wijnen zijn nauw beschut in een unieke en bijzondere omgeving. vaten van Franse en Amerikaanse eik begiftigen unieke aroma en het lichaam, die toegevoegd aan de exacte temperatuur en vochtigheid, concluderen wijnen met intense aroma's van fruit, met een goede balans tussen fruit en hout, hoge kwaliteit en uniek karakter. Hand geoogste druiven uit plot # 12, beste kwaliteit Tannat in onze wijngaard, in een optimale rijpheid. koude maceratie gedurende drie dagen bij 13 º c. temperatuur gecontroleerde vergisting. postfermentative maceratie gedurende 21 dagen aan een veroudering van 12 maanden in Amerikaanse eiken vaten en 12 maanden in de fles te beëindigen.

Bodega Pizzorno

Bodega Pizzorno Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Pizzorno Tannat Reserva 2011

Gepubliceerd op 05.08

4/5

Pizzorno Tannat Reserva 2011

Intens donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en persistent.
lees alles

Meer meningen over Pizzorno Tannat Reserva 2011

Gepubliceerd op 14.52

4/5

Intens donkere robijnrode kleur met paarse randen. complexe aroma van bessen, snuiftabak en specerijen. in de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en persistent.
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Pizzorno Tannat Reserva 2011 »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Pizzorno Tannat Reserva 2010

Sibaritia
Sibaritia

4/5

Intense donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en hardnekkig.
lees alles
Devidavino.com
Devidavino.com

4/5

Intense donkere robijnrode kleur met paarse randen. Complexe aroma's van bessen, snuiftabak en specerijen. In de mond rijpe tannines, zeer goed volume, evenwichtig en hardnekkig.
lees alles