Trends:

Casablanca Valley

Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017

75cl Inhoud

Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017

31,49€
31,49€
Winkel: Vinexus NL (Duitsland) Estimated delivery: 4 - 7 dagen
Verzendkosten: 6,95€
Gratis verzending vanaf 120,00€

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Casablanca Valley (Aconcagua, Chile)
Wijnkelder: Casas del Bosque
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Casas del Bosque biedt ons deze Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017 (31,49€), een wijn rode vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Casablanca Valley op basis van een selectie pinot noir druiven uit 2017 en die een alcoholgehalte van 14º heeft. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017

Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017 (Pinot Noir)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Ruby Red, trillende paarse rand.
 • Neus: aroma's van rozen, frambozen en aardbeien.
 • Mond: zoete kruiden en hints van zoethout, met een frisse zuren, levendige wijn, lange en aangename afdronk, een gevoel van zoetheid.

APPELLATIE: Casablanca Valley.

GRAPES: Pinot Noir 100%.

AGING: de leeftijd van één jaar in deze vaten alvorens te worden gemengd en gebotteld met minimale filtratie.

VOORBEREIDING: Bij aankomst op de wijnmakerij alle druiven zijn de steel en verpletterd in de open tanks. Vervolgens wordt de koude wort geweekt voor 2-3 dagen vóór de gisting spontaan begint, met een maximum temperatuur van 28 ° C. Tijdens de fermentatie, twee keer met de hand op het kaf wordt uitgevoerd in tanks om de ideale hoeveelheid te extraheren tannine en kleur. Na voltooiing van de fermentatie, werd de wijn overgebracht (na een totale maceratie van 14 dagen) Franse eiken vaten.

WIJNSUGGESTIE: spel vlees zoals wilde zwijnen, herten en reeën en pluimvee.

ALCOHOL: 14%

Meer zien

Reviews van Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017:Waarderen Casas del Bosque Pinot Noir Edicion Limitada Vino Aniversario 2017:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Ruby Red, trillende paarse rand.Neus: aroma's van rozen, frambozen en aardbeien.Mond: zoete kruiden en hints van zoethout, met een frisse zuren, levendige wijn, lange en aangename afdronk, een gevoel van zoetheid.APPELLATIE: Casablanca Valley.GRAPES: Pinot Noir 100%.AGING: de leeftijd van één jaar in deze vaten alvorens te worden gemengd en gebotteld met minimale filtratie.VOORBEREIDING: Bij aankomst op de wijnmakerij alle druiven zijn de steel en verpletterd in de open tanks. Vervolgens wordt de koude wort geweekt voor 2-3 dagen vóór de gisting spontaan begint, met een maximum temperatuur van 28 ° C. Tijdens de fermentatie, twee keer met de hand op het kaf wordt uitgevoerd in tanks om de ideale hoeveelheid te extraheren tannine en kleur. Na voltooiing van de fermentatie, werd de wijn overgebracht (na een totale maceratie van 14 dagen) Franse eiken vaten.WIJNSUGGESTIE: spel vlees zoals wilde zwijnen, herten en reeën en pluimvee.ALCOHOL: 14%
Meer zien
,