Meningen over Anna de Codorniu Brut

Codorníu (Cava)

« Terug naar Anna de Codorniu Brut profiel

  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    Brut Cava DO Cava (Spanje) door de Codorníu met druiven Chardonnay, Macabeo, Xarel. en Parellada. Combinatie met geschikte voeding zou met snacks, zachte kazen, vis en gevogelte zijn. De optimale consumptie zal dit jaar. De temperatuur moet tussen 2 ° C en 5 ° C in een glazen type champagne...
    lees alles »
  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    PROEFNOTITIES VAN Anna de Codorniu Brut:
    - Uitzicht: Pale geel, sprankelend schoon stro.
    - Neus: geuren van tropische vruchten zoals ananas en citrus, limoen en grapefruit.
    - Mond: verfrissend en evenwichtig, heel voorzichtig, citrus accenten.

    APPELLATIE: Cava.

    DRUIVEN: Chardonnay 70%, 15%...
    lees alles »
  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    Bij de productie van cava Anna de Codorníu Brut plannen we het optimale tijdstip van de oogst voor elke soort. Na de-als gevolg en op de druiven te verkrijgen most. Het geselecteerde gisten en wort gefermenteerd bij een temperatuur tussen 15 ° C en 17 ° C. Alle fermentaties eenmaal gemaakt en...
    lees alles »
  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    PROEFNOTITIES:
    - Sight: gezicht, Anna de Codorníu Cava Brut heeft een lichtgele kleur, schoon en helder stro. Fijn en continue lees, kroon
    - Neus: De neus, Anna de Codorníu Cava Brut onderscheidt zich door zijn delicate aroma's waaronder overheerst tropisch fruit zoals ananas en citrus,...
    lees alles »
  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    PROEFNOTITIES:
    - Uitzicht: Strogeel

    onmiskenbare aromatische nota's van de Chardonnay, maar niet maskeren de smaken van de andere rassen, die hun persoonlijke kenmerken bieden
    Balans tussen zuren en suikers, waardoor het geschikt is voor de fijnproevers vrienden brut maakt.

    snelle en soepele...
    lees alles »
  • Anna de Codorniu Brut

    • |
    • 4 /5
    Degustation Opmerkingen: lisses fraîches et du palais sur les nuances. Remarquée pour sa avec des delicatesse rempli aromatiques ton. Il est vif et la lumière. Jumelage: Ideal crustaces avec grands (Homard, langouste) et le poisson blanc (loup de mer, de enige et de Breme).
    lees alles »