Trends:

Cava

Anna Ice Edition Rosé

75cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Mousserende Kleur: Rosé
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Cava (Catalonië, Spanje)
Wijnkelder: Codorníu
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay, Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Codorníu vervaardigt deze Anna Ice Edition Rosé (9,93€), een wijn mousserende uit het gekwalificeerd wijngebied Cava met pinot noir en chardonnay druiventrossen. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Anna Ice Edition Rosé

Anna Ice Edition Rosé (Chardonnay en Pinot Noir)

Bij het bereiken van de kelder, persen onmiddellijk daarna uitgevoerd, voor 24-48 uur, waardoor een natuurlijke verduidelijking bij lage temperaturen. De wijnmaker beslist, op basis van de gewenste kleur maceratie time-out in de pers worden uitgevoerd. Zodra u clean de wort wordt afgevoerd naar een roestvrijstalen tank met een koelsysteem voor een gecontroleerde fermentatie van 16-18 ° C Zodra de alcoholische gisting worden wijnen bewaard in tanks, het voorkomen van de oxidatie, tot het moment van bottelen overeenkomstige negen maanden veroudering in de fles.

Druiven Pinot Noir en Chardonnay gebruikt bij de bereiding van deze cava, afkomstig van wijngaarden die zich in Lleida, continentaal klimaat van deze regio O.D. Cava. Deze locatie bevordert een optimale concentratie, beter zuurgraad, meer body en een grotere aromatische intensiteit in de druiven. Cultuur systemen zijn geïntegreerde productie criteria en zijn speciaal aangepast aan de productie van mousserende. De oogst van deze druiven vindt plaats in midden augustus en is altijd 's nachts uitgevoerd ter bescherming van de druiven zo vers mogelijk te houden en om hun integriteit aroma's te houden en te voorkomen dat oxidatie processen of spontane fermentatie.

Meer zien

Reviews van Anna Ice Edition Rosé

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Anna Ice Edition Rosé:Waarderen Anna Ice Edition Rosé:

3.5 /5

Meer zien
,

Anna Ice Edition Rosé op de koele