Arts de Luna Brut Nature

Bodegas Murviedro (Cava)

8,75€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Arts de Luna Brut Nature te kopen op dit moment.

Arts de Luna Brut Nature , vervaardigd door Bodegas Murviedro, is een wijn mousserende uit het gekwalificeerd wijngebied Cava met de variëteiten macabeo en chardonnay druiven en wiens alcoholgraad is 11.5º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Arts de Luna Brut Nature

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Cava (Catalonië,Spanje)
Wijnkelder: Bodegas Murviedro
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay, Macabeo
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut Nature
Meer zien »

Beschrijving · Bodegas Murviedro

Arts de Luna Brut Nature (Chardonnay en Macabeo)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: deze wijn lichtgeel jurk en onthult een aantal groene reflecties
 • Neus: diepe karakter toont een zeer vers fruit. Sommigen tonen bloemen verschijnen subtiel onder een achtergrond die het proces van veroudering in lees gevoeld.
 • Mond: tentoonstellingen om zijn frisheid proeven en zorgt voor een gevoel van diepe romigheid. Het is een goed uitgebalanceerde wijn met een uiteindelijke witte vruchten. De smaak voelde ook een koolzuur smaak.

APPELLATIE: Cava

WIJNGAARD: Bodegas Murviedro wie ze houden een lange familiegeschiedenis sinds 1927 toen ze in Zwitserland zijn geboren om snel te projecteren naar de rest van Europa.

DRUIVEN: 90% en 10% Chardonnay Makkabeüs

AGING: ten minste 11 maanden van opslag in rijm.

VOORVOORBEREIDING: Ga verder met zorgvuldige selectie van stammen van Macabeo en Chardonnay om ze te oogsten tijdens de maand september. Dan wordt uitgevoerd koude maceratie met behulp van een pneumatische druk. Vervolgens werd bij een temperatuur van 14 °C wordt de fermentatie uitgevoerd in roestvrijstalen tanks. De oplage is uitgevoerd voor januari tot en met onmiddellijk leiden tot de gisting in de fles.

WIJNSUGGESTIE: Deze wijn paren goed met allerlei verse gerechten, desserts en snacks zacht.

TEMPERATUUR: 04.06 °C

ALCOHOL: 11,5%

Bodegas Murviedro

Bodegas Murviedro werd in 1927 opgericht als de Spaanse dochteronderneming van de Schenk Group, een van de toonaangevende bedrijven in de wijnsector in Europa. In 1997 verhuisden ze hun faciliteiten van de Grao de Valencia naar de huidige locatie in Requena, Valencia. Het bedrijf blijft eigendom...

Bodegas Murviedro Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Arts de Luna Brut Nature

Gepubliceerd op 04.09

4/5

Arts de Luna Brut Nature

Arts de Luna Brut Nature is het eerste organische cava geproduceerd door Bodegas Murviedro met druiven uit biologische landbouw. Selectie van druiven Macabeo en Chardonnay die zijn geteeld volgens de biologische landbouw normen. Dergelijke organische wijnproductie, is gebaseerd op een optimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen, zonder het gebruik van synthetische chemicaliën, hetgeen moet leiden tot het verkrijgen van biologisch voedsel, terwijl de vruchtbaarheid van de bodem behouden blijft en het milieu wordt gerespecteerd.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Cava