Trends:

Cava

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Cava (Catalonië, Spanje)
Wijnkelder: Raimat
Volume: 75cl
Bio:
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Soort Mousserende Wijn: Brut Nature
Uit de wijnkelders van Raimat ontvangen wij Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico (9,20€), een wijn mousserende Cava bereidt uit druiven van de rassen chardonnay. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 3 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico (Chardonnay)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: gouden tint, fijne bubbels, een zacht wit schuim.
  • Neus: grote helderheid van smaken: perzik, rijp fruit voorjaar geïntegreerd met heldere citrus.
  • Mond: grote vitaliteit in de mond, vol van kracht.

APPELLATIE: Cava.

VINES: arme gronden en extreme tijdens het stadium van rijping van de druiven (vers 's nachts en warme dag) temperaturen. Meestal zijn de wijngaarden van onze plantages zijn de eerste om te worden geoogst in het Iberisch schiereiland, te beginnen in de eerste helft van de Chardonnay en verder te gaan met de Xarello. Cultuur systemen zijn geïntegreerde productie criteria en zijn speciaal aangepast aan de productie van mousserende.

DRUIVEN: Chardonnay en Xarel.lo.

AGING: wanneer de champagne heeft de leeftijd van ongeveer een jaar gaan we verder met disgorgement te gist die ervoor zorgde dat het nemen van schuim (bellen) te elimineren.

VOORBEREIDING verschillende percelen afzonderlijk en individueel wijnbereiding ook traceerbaarheid van het product en de stabiliteit geoogst; waardoor het gedrag van elk bedrijf volgt en kennis van elk van het microklimaat en landschappen toe O.D. Cava. Elke partij van de basis wijnen die deel uitmaken van de eindmix moet verschillende behandelingen tijdens fermentaties: verschillende temperaturen fermantaties ... is gebaseerd verse proeverij met een tendens in leven te blijven voor lang.

PAIRING: gerechten niet gaar, waar de grondstof niet wordt verborgen onder kruiden of gerookt, met voorgerechten, visgerechten: gestoomde mosselen, oesters of mosselen, carpaccio van garnalen, tonijn en verse zalm gerechten zoals rosbief, wit vlees, salades en fruit pasta.

TEMPERATUUR: 6-8 °C

ALCOHOL: 11,5%

Meer zien

Reviews van Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico

3

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico:Waarderen Raimat Brut Nature Chardonnay-Xarel·lo Ecológico:

3 /5

Meer zien
,

Het is subliem

Andere producten van hetzelfde wijnhuis