Trends:

Cava

Robert J. Mur Brut Reserva 2015

75cl

6,80€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Cava (Catalonië, Spanje)
Wijnkelder: Robert J. Mur
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 11.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Robert J. Mur is de bereider van deze Robert J. Mur Brut Reserva 2015 , een wijn mousserende met herkomstaanduiding Cava met druiven uit 2015 en wiens alcoholgraad is 11.5º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Robert J. Mur Brut Reserva 2015

Robert J. Mur Brut Reserva 2015

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Kleur helder strogeel met groene reflecties en een lichte bubbels.
  • Neus: zachte aroma met subtiele noten van rijp wit fruit, mineralen, eik, abrikoos, citroen en een lichte zuurgraad.
  • Mond: zacht, fris, complex en goed uitgebalanceerde smaak, met een romige textuur en een geweldig karakter.

APPELLATIE: Cava (Catalonië, Spanje).

WIJNGAARD: Robert J. Mur.

GRAPES: Macabeo, Parellada en Xarello.

VEROUDERING: Madura in de fles gedurende 15 maanden.

VOORBEREIDING: De druiven worden met de hand geoogst, alvorens ontsteeld, gevolgd door koude maceratie van de huid gedurende 12 uur, maak dan zacht drukken. Gaat door een dubbele gisting in roestvrijstalen tanks bij een gecontroleerde temperatuur tussen 13-14 ° C

PAIRING: voorgerechten, hoofdgerechten, vis, kaas, vegetarische en kruidige gerechten.

TEMPERATUUR: 8-10 ° C.

ALCOHOL: 11,5%

Meer zien

Reviews van Robert J. Mur Brut Reserva 2015

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Robert J. Mur Brut Reserva 2015:Waarderen Robert J. Mur Brut Reserva 2015:

4 /5

Deze cava is het resultaat van een strenge en zorgvuldige selectie van basiswijn. Bij de bereiding van de basis wijn, gingen we naar een lichte maceratie van de huid, met de most bij lage temperatuur en de dominante druif, Xarello. Zijn daaropvolgende veroudering van ongeveer 22 tot 24 maanden gemiddeld in onze kelders, zal het een vers boeket, aromatische en erg leuk geven.
training methode
traditionele methode.
Xarello 60%
Makkabeüs 20%
Parellada 20%
Aanbevelingen Schenktemperatuur: 6-8 C.
AGING 22 tot 24 maanden in cava.
BESCHRIJVING SENSORISCHE
Lichtgeel, helder, met groenachtig. Medium schuim persistentie, rozentuin goed gevormd door fijne belletjes. Consistent boeket, fris, lekker en zeer evenwichtig. Coats de mond met een mooie romigheid om een ​​definitieve, zeer hardnekkig.
Meer zien
,

Robert J.Mur Brut Reserva 2015