Kenmerken
Soort Wijn: | mousserende Wijn |
---|---|
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Cava (Catalonië, Spanje) |
Wijnkelder: | Segura Viudas |
Inhoud: | 75cl Andere volumes |
Druiven: | Macabeo, Parellada, Xarel·lo |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 11.5% |
Soort Mousserende Wijn: | Brut |
Beschrijving
Segura Viudas Brut Reserva (Macabeo, Parellada en Xarel·lo)
PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: strogeel geel en een overvloed aan fijne belletjes, aanhoudende
- Neus: bloemige noten
- Smaak: aangenaam gevoel van romigheid, goede zuurgraad en limoen smaak en ananas, zeer licht, ruim en goed uitgebalanceerd smaken.
OORSPRONGSBENAMING: Cava
VINEYARD: Segura Viudas
GRAPES: Macabeo, Parellada, Xarello,
VERGRIJZING: techniek traditionele methode en in de fles gedurende ten minste drie jaar oud.
Bereiding: Het mengsel van 12 verschillende wijnen, waarvan er vier, een Na fermentatie
Zij volgen een proces van veroudering op de moer in tanks gedurende 3 maanden.
Bijpassende wijn: voorgerecht, pasta met zeevruchten, zeevruchten, zachte kazen
TEMPERATUUR: 7-9 ° C
Alcohol gehalte: 11,50%
Hoe te serveren
Serveertemperatuur
7-9ºC
Het wijnhuis
Segura Viudas

Het huis dateert uit de XI Segura Viudas eeuw. In eerste instantie was het een uitkijktoren bewoond ervaren verschillende uitbreidingen, die de aanwezigheid van verschillende architectonische stijlen legt uit: Visigotische, Romaanse en gotische. In de dertiende eeuw, de toren verloor zijn militaire belang en werd een boerderij (naam gegeven in Catalonië lodges) gewijd aan het landgoed boerderij en wijngaard. Wanneer het einde van de negentiende eeuw, de regio werd zich bewust van het potentieel van de inheemse druivensoorten en de toepassing van de traditionele methode wordt geduwd, deze boerderij zijn eerste mousserende wijnen.
Meer over het wijnhuis
NOTES DE DÉGUSTATION DE Segura Viudas Brut Reserva Blanc de Blancs:
APPELLATION: Cava.
VIGNOBLE: Segura Viudas
RAISINS: Macabeo 50%, 35% Parellada, Xarel.lo 15%.
ACCOMPAGNEMENT: apéritif, carpaccio ou tartare de poisson cru. Excellent avec des plats de fruits de mer de pâtes.
TEMPERATURE: 8-10 °C
ALCOOL: 11,5%