Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016

Domaine Oudin (Chablis)

19,95€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

119,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

159,60€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

19,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.27 punten voor elk product dat je koopt

Slechts 8 stuks!

Domaine Oudin levert ons deze Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016 (19,95€). Het gaat om een wijn witte uit Chablis met geselecteerde chardonnay druiven uit 2016. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Domaine Oudin Chablis Les Caillottes

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
2015, 2014 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Chablis (Bourgogne,Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Oudin
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Domaine Oudin

Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016 (Chardonnay)

PROEFNOTITIES VAN Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016 Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016 :

 • Uitzicht: heel licht geel.
 • Neus: zeer frisse neus, levendig en minerale aroma's van vuursteen, groene appel, citroen, onkruid, schimmels, limoen, munt, acacia, zoethout, hooi te snijden.
 • Mond: verse smaken in de mond langer, sap, aanval, lang en gelukkig doorzettingsvermogen. Zeer droog en perfect finesse, een unieke en zeer herkenbare persoonlijkheid.

APPELLATIE: Bourgondië.

WIJNGAARD: Domaine Oudin

DRUIVEN: Chardonnay.

Bijpassende wijn: vis, schaaldieren.

SERVEERTEMPERATUUR: 10-11ºC

ALCOHOL: 12,5%

Domaine Oudin

Domaine Oudin Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 04.04

4/5

Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2016

Deze Chablis geproduceerd door Jean-Claude en Christiane Oudin en dochter Nathalie. Dit familie domein ligt in het plaatje Chichée 4km ten zuidoosten van Chablis en dit gedeelte heeft de beste terroirs. Deze cuvee "Les Caillottes" gemaakt uit 100% chardonnay is een zeer charmante en elegante wijn. Heeft 24 maanden "Sur Lie" mogen rijpen voordat het werd gebottled. Vers, mooi droog met complexe tonen van honing en limoen doorvlochten met mooie minerale tonen die zo typerend zijn voor een goede chablis. Chablis is jammergenoeg een mode-wijn geworden en koren tussen het kaf scheiden is lastig. De "Les Caillotes" van Domaine Oudin is een voorbeeld hoe een goede Chablis behoort te zijn en dit alles ook nog tegen een zeer acceptabele prijs.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2015

Koenraad Van Heerden
Koenraad Van Heerden

4/5

Je kunt duidelijk aan wit fruit aroma's ruiken. Smaken van geroosterd brood.
Het was nog te vroeg om het te proeven.
Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Deze Chablis geproduceerd door Jean-Claude en Christiane Oudin en dochter Nathalie. Dit familie domein ligt in het plaatje Chichée 4km ten zuidoosten van Chablis en dit gedeelte heeft de beste terroirs. Deze cuvee "Les Caillottes" gemaakt uit 100% chardonnay is een zeer charmante en elegante wijn. De 2015 jaargang was 24 maanden "Sur Lie" voordat het werd gebottled. Vers, mooi droog met complexe tonen van honing en limoen doorvlochten met mooie minerale tonen die zo typerend zijn voor een goede chablis. Chablis is jammergenoeg een mode-wijn geworden en koren tussen het kaf scheiden is lastig. De "Les Caillotes" van Domaine Oudin is een voorbeeld hoe een goede Chablis behoort te zijn en dit alles ook nog tegen een zeer acceptabele prijs.

Meningen over Domaine Oudin Chablis Les Caillottes 2014

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Deze Chablis geproduceerd door Jean-Claude en Christiane Oudin en dochter Nathalie. Dit familie domein ligt in het plaatje Chichée 4km ten zuidoosten van Chablis en dit gedeelte heeft de beste terroirs. Deze cuvee "Les Caillottes" gemaakt uit 100% chardonnay is een zeer charmante en elegante wijn. De wijn blijft 18 maanden "Sur Lie" voordat het wordt gebottled. Vers, mooi droog met complexe tonen van honing en limoen doorvlochten met mooie minerale tonen die zo typerend zijn voor een goede chablis. Chablis is jammergenoeg een mode-wijn geworden en koren tussen het kaf scheiden is lastig. De "Les Caillotes" van Domaine Oudin is een voorbeeld hoe een goede Chablis behoort te zijn en dit alles ook nog tegen een zeer acceptabele prijs.

Top aanbiedingen Chablis