• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2015

Jean Marc Brocard (Chablis)

20,96€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2015 te kopen op dit moment.

Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2015 is een wijn witte met herkomstaanduiding Chablis uit de wijnkelders van Jean Marc Brocard met de beste druiven uit 2015. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2018 en 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Chablis (Bourgogne,Frankrijk)
Wijnkelder: Jean Marc Brocard
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Jean Marc Brocard

Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2015

Producent: Jean Marc Brocard

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Chablis

Jean Marc Brocard Wijn kopen:

Meer meningen over Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2015

Zeeman Waerdt

Gepubliceerd op 20.05

4 /5

Gaat geweldig met abanda rijst . De favoriete wijn van mijn ouders.
Van erg erg licht geel van kleur. Ruikt heerlijk naar verse citroen. Een Chablis met zeer goede zuurgraad.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes 2017

Neve Groethuysen
Neve Groethuysen

4/5

Wij gebruiken het tussen voorgerechten en hoofdgerechten. De eerste die over het vertelde, was mijn broer.
Het Jean Marc Brocard Chablis Les Vieilles Vignes is een sober koperachtig geel van kleur. Merkwaardige citrus aroma's. Een erg krachtig witte .
LilleAuxVins Arthur
LilleAuxVins Arthur

4/5

Jean Marc Brocard Chablis Domaine Les Vieilles Vignes 2017
Wijn Domaine Brocard Chablis Vieilles Vignes 2017 Symbool van het gebied, werden de oude Jean-Marc Brocard Vines geplant bijna 70 jaar. Hun wortels zijn meer dan 25 meter in de grond Kimméridgien. De wijnen, meer geconcentreerd, drukken de complexiteit en finesse van de Chardonnay. De neus van anijs, roze grapefruit, citroen, zout, persistent en knapperig. De smaak is evenwichtig, prachtige energie. Serveer tussen 12 ° C en 14ºC. Zet overeenkomst wijn taart met champignons, quiche, schaaldieren, vis, konijn met mosterd, droge geitenkaas. De Domaine Brocard Domaine Jean-Marc Brocard is een familie wijngaard van Chablis die wijnen in het grootste respect voor het milieu (Landbouw & Demeter biologisch label) produceert. Ga naar het gebied en ontdek de wijnen! wijnproductie Bourgondië appellation Petit Chablis, Chablis 1er Cru en Grand Cru. We produceren ook wijnen uit de Yonne vallei als Irancy, Saint Bris en Auxerre Coast. Chablis appellation wijnen Récoltant producent van terroir zo divers als uitzonderlijk. Het landgoed wordt omgezet deels biologische en biologisch-dynamische landbouw, voor een tiental jaren. dynamische speler in de wijn, zodat u kunt komen en bezoek onze productie deguster het hele jaar door! Jean-Marc Brocard leerde het vak van de wijnstok met Emile Petit, zijn stiefvader, evenals verre verwant 'Little Louis'. In 1973, heeft Jean-Marc Brocard gekozen om zich te vestigen in Préhy en zijn eigen gebied te bouwen in de wijngaarden. In de loop der jaren en vergaderingen, is de kwaliteit van de wijnen van Jean-Marc Brocard erkend in Frankrijk en de rest van de wereld. Vandaag is haar zoon, Julian, John Mark laat geleidelijk aan de hand. Hiermee worden de praktijken van de biologisch-dynamische landbouw op de grond aangebracht en wijnstokken. Van een zeer bijzondere bodem, die dateert uit de Kimméridgien tijdperk, bestaande uit afwisselende lagen van kalksteen en klei mergel dat mariene organismen verstard Chablis wijnen drukken een zeer typisch mineraal. Chablis Jean-Marc Brocard uitdrukken met finesse typische zuivere bodem van Chablis. Het produceert wijnen rechten, pure, minerale dichte, typisch voor hun benaming. [Creativeslider id = '27 ']

Top aanbiedingen Chablis