Trends:

Chablis

Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015

Magnum Inhoud

Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2017

33,02€
33,02€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2017

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Chablis (Bourgogne, Frankrijk)
Wijnkelder: Jean Marc Brocard
Volume: 150cl Andere volumes
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten
Jean Marc Brocard is de bereider van de Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015 , een wijn witte met herkomstaanduiding Chablis met de beste chardonnay druiven uit 2015. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015

Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015 (Chardonnay)

Producent: Jean Marc Brocard

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Chablis

druiven: Chardonnay

Meer zien

Reviews van Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015:Waarderen Jean Marc Brocard Chablis Magnum 2015:

4 /5

Chardonnay met een saaie kleur. Vooral de Jean Marc Brocard Chablis Magnum deed me denken aan witte bloemen.De Chablis smaakte naar bessen.
Wij hebben het met kaas macaroni gebruikt.
We dronken het met mijn partner en ik.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Jean Marc Brocard Chablis Magnum 20152017

4/5

Jean Marc Brocard Chablis wijn MagnumLe Domaine Jean-Marc Brocard is een grote naam in Chablis. Wij bieden een eerste ontmoeting met onze stijl. Opmerking citroen, witte perzik, geel fruit. De smaak is rond en gulzige. Een specifiek wijn en rond. Verzorgen tussen 12 ° C en 14 ° C. Eten / wijnarrangement: oesters, zeevruchten, gegrilde vis, milde tot matige smaak gerechten. BrocardLe Domaine Jean-Marc Brocard domein is een familie wijngaard van Chablis die wijnen in het grootste respect voor het milieu (Landbouw & Demeter biologisch label) produceert. Ga naar het gebied en ontdek de wijnen! wijnproductie Bourgondië appellation Petit Chablis, Chablis 1er Cru en Grand Cru. We produceren ook wijnen uit de Yonne vallei als Irancy, Saint Bris en Auxerre Coast. Chablis appellation wijnen Récoltant producent van terroir zo divers als uitzonderlijk. Het landgoed wordt omgezet deels biologische en biologisch-dynamische landbouw, voor een tiental jaren. dynamische speler in de wijn, zodat u kunt komen en bezoek onze productie deguster het hele jaar door! Jean-Marc Brocard leerde het vak van de wijnstok met Emile Petit, zijn stiefvader, evenals verre verwant 'Little Louis'. In 1973, heeft Jean-Marc Brocard gekozen om zich te vestigen in Préhy en zijn eigen gebied te bouwen in de wijngaarden. In de loop der jaren en vergaderingen, is de kwaliteit van de wijnen van Jean-Marc Brocard erkend in Frankrijk en de rest van de wereld. Vandaag is haar zoon, Julian, John Mark laat geleidelijk aan de hand. Hiermee worden de praktijken van de biologisch-dynamische landbouw op de grond aangebracht en wijnstokken. Van een zeer bijzondere bodem, die dateert uit de Kimméridgien tijdperk, bestaande uit afwisselende lagen van kalksteen en klei mergel dat mariene organismen verstard Chablis wijnen drukken een zeer typisch mineraal. Chablis Jean-Marc Brocard uitdrukken met finesse typische zuivere bodem van Chablis. Het produceert wijnen rechten, pure, minerale dichte, typisch voor hun benaming. [Creativeslider id = '27 ']
Meer zien
LilleAuxVins Arthur
Jean Marc Brocard Chablis Jean Marc Magnum 2017