Trends:

Champagne

6 X Gratiot Delugny Brut Selection

75cl

157,20€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Gratiot Delugny
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Gratiot Delugny heeft deze wijn 6 X Gratiot Delugny Brut Selection gecreëerd, een wijn mousserende uit Champagne en die een alcoholgraad van 12º heeft. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van 6 X Gratiot Delugny Brut Selection

6 X Gratiot Delugny Brut Selection

Producent: Gratiot Delugny

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Champagne

Meer zien

Reviews van 6 X Gratiot Delugny Brut Selection

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor 6 X Gratiot Delugny Brut Selection:Waarderen 6 X Gratiot Delugny Brut Selection:

4 /5

6 flessen Champagne Brut Selection Gratiot Delugny
Champagne Brut Selection Gratiot Delugny komt uit de wijngaarden van Gratiot maison Delugny breiden momenteel op drie Crouttes sur Marne Franse gemeenten, Nanteuil sur Marne et Charly sur Marne in het hart van de Marne, waar het bedrijf groeit, zorg en verzamelt de vrucht van de wijngaarden, verdeeld over 10 hectare.

De verschillende wijnstokken groeien op kalkhoudende kleigronden en hun esposizine de zon verschilt derhalve afhankelijk van hun locatie, waardoor altijd intrigerend samenstellingen en originele voeren in elk uitstekend.

De Gratiot Delugny champagne zijn de expressie van een rigoureuze en belonen inzet voor de eigenschappen en kenmerken van elke streek waarop de wijnstokken groeien identificeren en vallen in de wijn.

De wijngaarden van Chardonnay vormen een oppervlakte van 3 hectare en 24 acre eigendom van het huis; Het is deze druiven die elegantie en finesse van de champagne Gratiot Delugny geven.

Die van Pinot Noir, is dit ongeveer een kwart van zijn eigen wijngaarden, is een gebied van 2 hectare en 28 acres, waardoor de kracht van de wijn en een mooie structuur.

Deze champagne Brut Cuvee Selection, met een prevalentie van Chardonnay druiven op die van Pinot Noir in de mond is vol en rond waaraan de frisheid en lichtheid van witvlezige fruit toegevoegd. Het heeft een 'weelderige bruisen, een delicate ketting van bellen. De kleur wordt oud goud, de wijn is helder en sprankelend.

De uiteindelijke onthult de geur rijpheid, waardoor de wijn een grote lengte.

Ook dit is een onderdeel van Champagne Champagne import kleine fabrikanten Fons Vinum. Een constante en zorgvuldig onderzoek van delicate Champagne, uniek, dat respect en weerspiegelen de zorg voor het werk van de wijnstok van Champagne Vigneron.

Een oude traditie in Fons Vinum is dicht bij mijn hart. Probeer al onze Champagne. . . en prijzen (champagne minder dan 30 25 en 20 euro) zijn een toegevoegde waarde van deze fantastische producten van kleine producenten van de Champagne.

Om te worden geconsumeerd op elk moment van de dag.

Serveertemperatuur van 10 ° C.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis