Trends:

Champagne

Alexandre Bonnet Extra Blanc Noir

75cl

44,79€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Alexandre Bonnet
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Alexandre Bonnet vervaardigt Alexandre Bonnet Extra Blanc Noir , een wijn mousserende met de herkomstaanduiding Champagne met pinot noir druiventrossen en die een alcoholgraad van 12º heeft.

Bereiding van Alexandre Bonnet Extra Blanc Noir

Alexandre Bonnet Extra Blanc Noir (Pinot Noir)

PROEFNOTITIES:-Met: Deze Champagne is elegant, fris, gul en duurzaam: het is een weerspiegeling van het land in Les Riceys. Heeft een bleke goudgeel met een fijne en aanhoudende Perlage.-Nariz: Het heeft een sterke, elegante neus, deze champagne is zeer evenwichtig. De aroma's zijn fruitig en kruidig. Op sommige momenten uitgaat ruiken kruiden en vruchten.-Mouth: Deze smaken ontwaken de mond, heeft een sterke accenten, met duidelijke hints van citrus en kruiden, dan voel je de smaak van walnoten en amandelen, met een heerlijk gevoel te maken. Een laatste mineraal noot die blijft hangen in de mond wordt waargenomen.

APPELLATIE: Champagne (Champagne, Frankrijk).

WIJNGAARD: Alexandre Bonnet.

GRAPES: Pinot Noir.

VEROUDERING: Dit gebeurt in roestvrij stalen tanks en flessen.

VOORVOORVOORBEREIDING: De druiven worden met de hand geoogst wanneer zij hun optimale rijpheid bereiken. Na voorzichtig breken van de most wordt geanalyseerd en vervolgens opgeslagen in roestvrijstalen tanks voor de eerste fermentatie. Volg nu de belangrijkste stap: de montage. Na assemblage, wordt de wijn geplaatst in flessen in een gistbezinksel verschaft een tweede gisting, die de smaak en complexiteit champagne verfijnt. Tijdens de tweede fermentatie wordt koolzuur gecreëerd, die verantwoordelijk is voor vonken champagne. Wanneer de gist zijn werk te doen, kan het sediment worden verwijderd. Flessen kantelen en roteren met de hals naar beneden, totdat al het afval in de hals van de fles gedeponeerd. De halzen van de flessen zijn nu bevroren en flessen openstaan, waardoor afval wordt uitgestoten door druk. Tot slot gaan we verder met de dosering, waarbij tussen de twintig en vijfentwintig procent van de flessen wijn worden gevuld en verzegeld boek te koop.

WIJNSUGGESTIE: Het is een goede metgezel als je naar krab, schelpdieren en kreeft eten. En licht gerookte zalm, geraspte truffels, kaviaar, oesters of sashimi.

TEMPERATUUR: 7-11 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Alexandre Bonnet Extra Blanc Noir

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Andere producten van hetzelfde wijnhuis