Trends:

Champagne

Bollinger Brut Rosé

75cl

RP91ParkerWS93Wine SpectatorB+D18.5Bettane & Desseauve

Bollinger Brut Rosé

58,38€
58,38€
Winkel: Les Caves NL (Frankrijk) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 3 - 5 dagen
Dit product heeft een extra expeditie tijd van 8 dagen.
Verzendkosten: 12,40€

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Mousserende Kleur: Rosé
Andere Wijnjaren: Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Bollinger
Volume: 75cl Andere volumes
Bio:
Druiven: Meunier (14%), Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Bollinger produceert deze Bollinger Brut Rosé (58,38€), een wijn mousserende met herkomstaanduiding Champagne op basis van de beste pinot noir, pinot meunier, chardonnay en meunier druiven en met 12º alcoholgehalte.Serveer deze Bollinger Brut Rosé tezamen met zalm en snacks en hapjes om zo nog meer van zijn smaak te genieten. Een wijn mousserende beoordeeld met 3,8 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en verdiende een robert parker cijfer: 91 en wine spectator cijfer: 93.

Beschrijving van Bollinger Brut Rosé

Bollinger Brut Rosé (Meunier, Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir)

Combineer Special Cuvee van koperachtige highlights en intense diepte van rode wijn. Alle licht en diepte. Het onthult de volle breedte van meningsuiting Special Cuvee. Alle Bollinger is er: aanwezigheid en verlegenheid, kracht en finesse. Noten van kleine rode vruchten die zijn gevonden in de bossen en langs de hekken van het veld naar de warme uren van de zomer 's avonds. Frambozen, bramen, kruisbessen. . .

Pairing: Ideaal als aperitief en met zalm

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

6-8ºC

Points

RP91ParkerWS93Wine SpectatorB+D18.5Bettane & Desseauve

Reviews van Bollinger Brut Rosé

3.8

52 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  49
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bollinger Brut Rosé:Waarderen Bollinger Brut Rosé:

2.5/5

Ik was enigszins teleurgesteld met deze Champagne.
Meer zien,

Bollinger Brut Rosé

4 /5

- Voor het oog: brons tinten gecombineerd met de intense diepte van een grote rode wijn.
- Om de neus: de adel van rode bessen: hints van rode bessen, kersen en wilde aardbei; een kruidige toets, niet in tegenstelling tot Special Cuvee.
- Aan het gehemelte een subtiele combinatie van structuur, lengte en levendigheid, met een tannine afwerking als gevolg van de adjunctie rode wijn; bubbels zo fijn als fluweel; aroma's van wilde bessen.
- Paar met rivierkreeftjes, kreeft, one-side gekookt zalm. Japanse keuken of niet-zo-pittige Aziatische gerechten. Op basis van vruchten dessert: fruit soep, scherpe aardbei, frambozen.
- Met zijn intieme en ongewone smaken, kan Bollinger Rose geserveerd worden voor een afternoon tea, Bollinger-stijl. Het is ook perfect voor een picknick op een zomerse middag, als een pre-dinner cocktail geserveerd met een fruitige en taart dessert. Om ten volle genieten van zijn unieke stijl, boeket en aroma, is Bollinger Rose best geserveerd tussen 10 en 12 ° C
Meer zien
,

0 /5

Alcoholgehalte: 12%
Proefnotities: Intens coördinatie, onion skin, zeer helder, zeer kleine, aanhoudende bubbels. Herhaalde noten aromatisch boeket Bollinger, maar intenser: gebak, room, crèmes, gebak.

In de mond, doet denken aan de neus, met een hoge finesse in de mond, zeer subtiel en elegant, gezouten en gebak, vergezeld van rijp fruit. Zeer persistent.
Meer zien
,

Bollinger Brut Rose

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Bollinger Champagne Bollinger Brut Rosé 70cl is sterk gekleurd, onion skin, zeer helder, zeer kleine, aanhoudende bubbels.
- Neus: noten herhaald aromatisch boeket Bollinger, maar intenser: gebak, room, crèmes, gebak.
- Mond: In de mond, doet denken aan de neus, met een hoge finesse in de mond, zeer subtiel en elegant, gezouten en gebak, vergezeld van rijp fruit. Zeer persistent.
Temperatuur: 4 tot 6 º C
WIJNARRANGEMENT: voorgerecht, gegrilde kreeft, gebakken, gegrilde zalm
VOORBEREIDING: De basiswijn gefermenteerd in oude Franse eik chardonnay die inhoud heeft. Het werd ontwikkeld met reserve wijnen van grote wijngaarden om wijn pinot noir die werd toegevoegd. De veroudering werd uitgevoerd gedurende 36 maanden in rijm uitgevoerd in de kelders.
MATE VAN ALCOHOL: 12%
KELDER: Bollinger
DRUIVEN: Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Meer zien
,
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis