• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Mumm de Cramant Blanc de Blancs

G.H. Mumm (Champagne)

RP89WS91HDV3RVF16B+D18,5

55,45€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

332,70€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

665,40€ + 44,40€ Verzending (4 - 6 dagen)

55,45/stuk

Verzending: Odyssée-Vins NL (Frankrijk)

Je ontvangt 0.74 punten voor elk product dat je koopt

You will like to know that...

Mumm de Cramant Blanc de Blancs Blanc de Blancs is een sublieme champagne, het resultaat van de perfectie in het productieproces die G.H. Mumm bereikt heeft. Het heeft een grote precisie en is ongelooflijk verfijnd: zoals ze zeggen van de echte Maison, het is een champagne waarbij in zijn gedetailleerdheid "niets is overgelaten aan geluk". Hij is gecreëerd in 1982 volgens de reeds pure champenoise traditie met een exclusieve selectie van de Chardonnay druif en de Cramant streek. Ze zeggen ook van de G.H. Mumm dat de traditie oplegde dat iedere fles die met de hand geschonken werd aan de vrienden van het Maison, vergezeld werd van een visitekaartje waarvan een hoek zorgvuldig werd omgeplooid om aan te geven dat de levering persoonlijk was gebeurd. Een andere aanduiding van de uitmuntendheid die deze grote champagne zich kan veroorloven.

Kenmerken · Mumm de Cramant Blanc de Blancs

Soort Wijn: mousserende Wijn
Andere Wijnjaren: zien
2000 en 1995
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne,Frankrijk)
Wijnkelder: G.H. Mumm
Volume: 75cl Andere volumes
Plaats: RP89WS91HDV3RVF16B+D18,5
Druiven: Chardonnay (100%)
Combinatie: viszeevruchten
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Prijzen: 2015 3 Stars Coup De Coeur - Le Guide Hachette des Vins
2014 Bronze Medal - Decanter World Wine Awards
2016 Silver Medal - International Wine Challenge
2015 Silver Medal - Decanter World Wine Awards
Land: Frankrijk
Bewaartemperatuur: 14ºC
Serveertemperatuur: 8-10ºC
Soort Mousserende Wijn: Brut
Meer zien »

Beschrijving · G.H. Mumm

Mumm de Cramant Blanc de Blancs (Chardonnay)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Cordon Rouge Mumm de Cramant Blanc de Blancs heeft een zacht geel, helder en zuiver. De bubbels, licht en fragiel, culminerend in een fijne romige schuim.
 • Neus: Op de neus, het ruikt naar witte bloemen, vers fruit en citroen. Een jeugd van aroma's mengen verse noten en elegant.
 • Mond: na vers fruit smaken en citroen, grapefruit en ontdekte noten van kumquat. De zachte bruisen vult de mond en laat het dan drukken de grootheid van chardonnay.

SERVEERTEMPERATUUR: 9 º C-12 º C

KOPPEL: ideaal voor het aperitief. Begeleidt ook vis en zeevruchten, bijvoorbeeld een carpaccio van sint-jakobsschelpen, een kreeft met knapperige groenten of zelfs warme oesters.

VOORBEREIDING: Aged ten minste drie tot vijf jaar, afhankelijk van de cuvees in de kelders van het Huis

KELDER: G. H. Mumm

DRUIVEN: 100% Chardonnay.

G.H. Mumm

Al bijna twee eeuwen geleden, de bouw van het huis GH Mumm duurt ongeveer solide waarden die nog steeds hun identiteit te definiëren. De geschiedenis van het Huis is geschreven als een menselijk avontuur doordrenkt met de passie van de mensen die het gebouwd. Surfen op en langs de rand van de...

G.H. Mumm Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Mumm de Cramant Blanc de Blancs

Campoluz Enoteca

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Mumm Blanc de Blancs

"Deze champagne is extreem nauwkeurig en ongelooflijk geraffineerd; er niets is aan het toeval overgelaten "The elaboraciónComo pure expressie van terroir gedestilleerd door de expertise van het huis, deze wijn is werkelijk uniek. Gemaakt met een unieke verscheidenheid van druiven uit een enkele wijngaard, ook is het de traditie voort van de champagne "demi-mousse".

Meer meningen over Mumm de Cramant Blanc de Blancs

Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Mumm Blanc de Blancs

- Gelimiteerde beschikbaarheid.
- Voor het oog, Mumm De Cramant Blanc de Blancs blijkt lichtgevende, lichtgeel met een vleugje groen. Licht, delicate belletjes zorgen voor een fijne, romige mousse.
- Het heeft de geur van witte bloemen, vers fruit en citroen vermengd met fris en elegant notities.
- fris en elegant in de mond, Cramant beschikt over kraakhelder limoen, citroen en grapefruit smaken met 'meltin-the-mouth' bubbels. De afwerking is sierlijk en slepende.
- In 1882, het Huis van Mumm verworven wijnstokken in Cramant, een van de mooiste groeiende gebieden aan de Côte des Blancs. Haar kalkhoudende grond leent zich voor de teelt van Chardonnay druiven zo fijn om een ​​wijn van één druivensoort te maken. Geboren uit één soort en een enkele wijngaard, voor een lange tijd de vintage werd gereserveerd voor vrienden van het huis. In overeenstemming met de etiquette van de tijd, werd overhandigd in eigen persoon, vergezeld van een zorgvuldig gevouwen visitekaartje.
- de naam, de fles oude stijl, het label met zijn gevouwen hoek. . . Al deze zijn herinneringen aan speciale plaats van deze wijn in de geschiedenis van het Huis van Mumm.
- Als het pure expressie van een terroir gedestilleerd door de expertise van het huis, deze wijn is onderscheidend in een veelheid van manieren. Gemaakt met een enkele druivensoort uit een enkele wijngaard, bestendigt ook de Champagne 'demi-mousse' traditie. Dit soort champagne bezit een delicate bruisen, omdat de druk lager is dan die van andere champagne (4. 5 bar). De lage dosering (6 g / l) ook afgestemd met minerale zuiverheid van zijn karakter.
Katelijn Venter

Gepubliceerd op 10.52

4 /5

In 1875, Georges Hermann Mumm een ​​besluit genomen dat het lot van zijn champagne zou veranderen. Ter ere van zijn prestigieuze klanten, zijn ze het verfraaien van de bottleneck van haar rood zijden lint bruto oogst. Een eerbetoon aan de hoogste eer, de Koninklijke Orde van St. Louis en de Grand Cordon van het Legioen van Eer, grote officiële awards finale. De wijngaarden van het Huis Mumm beslaat ongeveer 218 hectare. Sterk gedomineerd door Pinot noir (78%), met name van Reims, die zich eveneens Grand Cru Chardonnay Cramant en Avize Côte des Blancs en Marnedal hoofdzakelijk Pinot millers geproduceerd.

Niek Westervelt

Gepubliceerd op 13.41

4 /5

Mumm de Cramant

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: Champagne Mumm de Cramant Blanc de Blancs heeft een intense en fijne bubbel gouden kleur.
- Neus: Bekend om zijn delicate aroma van vers fruit en witte bloemen.
- Mond: De smaak is zeer fris, licht en complex met tonen van citroen.
Temperatuur: 9-12 ° C
KOPPEL: Ideaal voor zeevruchten en vis.
MATE VAN ALCOHOL: 12,5%
KELDER: Mumm
Druiven: 100% Chardonnay
Gerelateerde meer opinies over Mumm de Cramant Blanc de Blancs »

Samenvatting van beoordelingen

(24 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  23
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 24 comments »

Top aanbiedingen Champagne