Trends:

Champagne

Pol Roger Brut Réserve

75cl

RP90ParkerUV90Drinks&CoWS91Wine Spectator

Pol Roger Brut Réserve

37,30€ 35,29€
35,29€ 37,30€
Winkel: Vintage and Co NL (Frankrijk) Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 15,00€

-5%

Je hoort vast graag dat…

Pol Roger Brut Réserve is een evenwicht tussen kracht en finesse. Het combineert een prachtige structuur en vinositeit, elegantie en frisheid. Meer dan een zekere speculatie, het is een must. Alle kennis van het huis komt tot uiting in dit vermogen om elk jaar opnieuw een constante samenstelling van stijl en kwaliteit te scheppen.

Pol Roger Brut Réserve is samengesteld uit de 3 belangrijkste druivensoorten van de Champagne. Pinot Noir brengt structuur, body en kracht. Pinot Meunier brengt frisheid, rondheid en fruitigheid. En tenslotte brengt Chardonnay aromatische complexiteit, finesse, elegantie en lichtheid.

Kies voor een speciale gelegenheid Pol Roger Brut Réserve en geniet samen met uw geliefden van de elegantie van deze champagne.

Meer zien

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Andere Wijnjaren: Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Pol Roger
Volume: 75cl Andere volumes
Druiven: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Rijping: Reserva

Beschrijving van Pol Roger Brut Réserve

Pol Roger Brut Réserve (Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot Noir)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: De Pol Roger Brut Réserve heeft gouden stro kleur.
  • Neus: (met name peer en mango) onder begeleiding van licht notities kamperfoelie, witte jasmijn, vanille en fruit aroma brioche.
  • Mond: aroma's van gekookt fruit (kweepeer, abrikozenjam) worden gemarkeerd. Aan het einde volharden ze fruitige en kruidige tonen.

APPELLATIE: Champagne

WIJNGAARD: Pol Roger. Druiven Pol Roger Brut Réserve uit verschillende wijngaarden: Pinot noir wordt voornamelijk geproduceerd van enkele van de beste korsten Reims berg; de pinot meunier afkomstig uit verschillende korsten Vallée de la Marne en het gebied van Epernay en chardonnay is afkomstig van Epernay en een aantal van de beste korsten van de Côte des Blancs.

GRAPES: Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier

AGING: De wijn rijpt in ondergrondse opslagplaatsen ligt 33 meter onder straatniveau. Rusten voor ten minste drie maanden voordat ze worden vrijgegeven.

VOORBEREIDING: Nadat de druiven geoogst, worden de druiven onmiddellijk geperst. De wort blijft bij een temperatuur van 6 ° C gedurende 24 uur. Alcoholische fermentatie wordt uitgevoerd in roestvrijstaal uitgevoerd bij een lage temperatuur (18 ° C). De tweede gisting (prise de mousse) en rijping vindt plaats in een gecontroleerde omgeving koel. Elke fles krijgt een traditionele verwijderd (handmatig) voor proeven en dosering.

WIJNSUGGESTIE: Ideaal als aperitief of om een ​​maaltijd te begeleiden.

TEMPERATUUR: 08.06 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Hoe te serveren

Het wijnhuis

Pol Roger

Pol Roger

Onderscheid en elegantie. Pol Roger is de "gentlemen's" Champagne, zoals Jean-Paul Kauffman schreef in "Voyage en Champagne". Het is dan ook niet verwonderlijk, dat Winston Churchill en zelfs dan de Britse koninklijke familie er hun favoriete door de jaren heen moeten hebben gemaakt. Deze verfijning weerspiegelt een hele levensstijl. Het is ook een bron van oneindige plezier.

Meer over het wijnhuis

Points

RP90ParkerUV90Drinks&CoWS91Wine SpectatorHDV2Hachette VinsRVF15.5RVFB+D16Bettane & Desseauve

Andere producten van hetzelfde wijnhuis