Trends:

Champagne

Pommery Brut Royal Etui

75cl

Pommery Brut Royal Etui

31,26€
31,26€
Winkel: Odyssée-Vins NL (Frankrijk) Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 22,20€

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Vranken Pommery Monopole
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Vranken Pommery Monopole is de fabrikant van deze Pommery Brut Royal Etui (31,26€), een wijn mousserende met herkomstaanduiding Champagne en met 12.5º alcohol. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Pommery Brut Royal Etui

Pommery Brut Royal Etui

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:Pommery Champagne fles Brut Royal gepresenteerd in een zaak.PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: lichtgeel, licht groene tinten.
 • Neus: aroma's van wit fruit en kleine rode vruchten.
 • Mond: Zeer brede mond, noten van citrus en witte bloemen.

APPELLATIE: Champagne.

VINES: een compositie voornamelijk kalkhoudende streeft naar een constante natuurlijke wijngaard irrigatie.

DRUIVEN: Chardonnay, Pinot Meunier en Pinot noir.

VOORVOORBEREIDING: inical fermentatie wordt gehouden op een lage temperatuur (16 ° C). In een kelder 30 meter diep en zeer lage temperatuur (10 ° C) een zeer trage schuimvormende fijne en elegante belletjes optreedt. Wijn gaat door verschillende spoelingen en nauwgezet decanteren gescheiden wijnmoer. De dosering likeur wordt alleen gemaakt met witte wijnen Grands Cru.

WIJNSUGGESTIE: worst, gerechten of te zout of te zoet, foie gras, kip pot pie, terrine van wit vlees in saus, oesters, visgerechten, brasem tartaar, sushi, sashimi of Saint Jacques.

TEMPERATUUR: 9 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Vranken Pommery Monopole

Vranken Pommery Monopole

Vranken - Pommery Monopole. Belangrijkste activiteiten van de Groep zijn de productie en distributie van wijnen en champagnes. De groep opereert onder 3 belangrijke segmenten: Champagne, Diensten en Porto. Onder het segment Champagne, de Groep zich ertoe de productie en verkoop van champagne. Onder het segment Services, de Groep zich ertoe de plantage, het onderhoud en de oogst van de wijngaarden. Onder Porto, de Groep produceert en commercialiseert porto wijn. De merken van de Groep omvatten: Vranken, Demoiselle, Barancourt, A. Charbaut & Fils en Veuve Monnier, Charles Lafitte, Orgueil de France, Heidsieck & Co Monopole, Porto Rozes en producten Sao Pedro.The Groep worden landelijk verspreid door hypermarkten en gespecialiseerde retailers en internationaal door hun buitenlandse dochters. De Groep is actief in Europa, Frankrijk, Azië en de Verenigde Staten. In 2008 verwierf de Groep Vranken-Pommery en Tours Sur Marne.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Pommery Brut Royal Etui

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Pommery Brut Royal Etui:Waarderen Pommery Brut Royal Etui:

4 /5

KLEUR: Bleek geel met licht groene reflecties. Neus: Levendig en "gay", vers, eenvoudig en delicaat, geopend. Noten van citrus en witte bloemen in verband met deze rode bessen. MOND: Elegant, levendig. De kleine rode vruchten noten worden bevestigd. De wijn is rond, vol, delicaat, en goede lengte. Op het einde, de mond is heel duidelijk, zonder enige droogte. Alles is de harmonie in deze wijn die nooit moe gehemelte.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis