Trends:

Champagne

Pommery Brut Silver Royal Etui

75cl

Pommery Brut Silver Royal Etui

33,27€
33,27€
Winkel: Odyssée-Vins NL (Frankrijk) Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 22,20€

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Champagne (Champagne, Frankrijk)
Wijnkelder: Vranken Pommery Monopole
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Soort Mousserende Wijn: Brut
Vranken Pommery Monopole levert ons Pommery Brut Silver Royal Etui (33,27€), een wijn mousserende met herkomstaanduiding Champagne en waarvan het alcoholgehalte 12.5º is. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een mousserende die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Pommery Brut Silver Royal Etui

Pommery Brut Silver Royal Etui

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Pommery Brut Royal Zilver is een lichtgeel champagne en een mooie glans.
 • Neus: De geur is fris en elegant, licht crème bijna boterachtige met elementen van citrusvruchten zoals roze grapefruit.
 • Mond: De smaak heeft tonen van gekonfijt fruit, maar ook vanille, licht snuiftabak en gebak. Elegante kleine belletjes die een romig mondgevoel geven.

APPELLATIE: Champagne.

DRUIVEN: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier.

VOORVOORBEREIDING: Pommery Brut Royal Zilver wordt gemaakt van de 3 belangrijkste druivenrassen van Champagne; Chardonnay 42%, 35% en 23% Pinot noir Pinot Meunier. De wijn is gedurende ten minste de 36 maanden voordat zij worden gebracht.

WIJNSUGGESTIE: Een veelzijdige champagne als aperitief of een koud buffet.

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Vranken Pommery Monopole

Vranken Pommery Monopole

Vranken - Pommery Monopole. Belangrijkste activiteiten van de Groep zijn de productie en distributie van wijnen en champagnes. De groep opereert onder 3 belangrijke segmenten: Champagne, Diensten en Porto. Onder het segment Champagne, de Groep zich ertoe de productie en verkoop van champagne. Onder het segment Services, de Groep zich ertoe de plantage, het onderhoud en de oogst van de wijngaarden. Onder Porto, de Groep produceert en commercialiseert porto wijn. De merken van de Groep omvatten: Vranken, Demoiselle, Barancourt, A. Charbaut & Fils en Veuve Monnier, Charles Lafitte, Orgueil de France, Heidsieck & Co Monopole, Porto Rozes en producten Sao Pedro.The Groep worden landelijk verspreid door hypermarkten en gespecialiseerde retailers en internationaal door hun buitenlandse dochters. De Groep is actief in Europa, Frankrijk, Azië en de Verenigde Staten. In 2008 verwierf de Groep Vranken-Pommery en Tours Sur Marne.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Pommery Brut Silver Royal Etui

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Pommery Brut Silver Royal Etui:Waarderen Pommery Brut Silver Royal Etui:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Pommery Brut Royal Zilver is een lichtgeel champagne en een mooie glans.Neus: De geur is fris en elegant, licht crème bijna boterachtige met elementen van citrusvruchten zoals roze grapefruit.Mond: De smaak heeft tonen van gekonfijt fruit, maar ook vanille, licht snuiftabak en gebak. Elegante kleine belletjes die een romig mondgevoel geven.APPELLATIE: Champagne.DRUIVEN: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier.VOORVOORBEREIDING: Pommery Brut Royal Zilver wordt gemaakt van de 3 belangrijkste druivenrassen van Champagne; Chardonnay 42%, 35% en 23% Pinot noir Pinot Meunier. De wijn is gedurende ten minste de 36 maanden voordat zij worden gebracht.WIJNSUGGESTIE: Een veelzijdige champagne als aperitief of een koud buffet.ALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,

3.5 /5

Meer zien
,

Pommery Brut Silver Royal Etui was prachtig

Andere producten van hetzelfde wijnhuis