• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Wijn Chianti

Bekijk alle producten in Wijn Chianti »

De Chianti DOCG wordt geproduceerd in de vijf provincies van Toscane, de Siena, Florence, Arezzo, Pistoia en Pisa. Vanuit zijn wijngaarden rode wijn gaat bekendste van alle Itialia.

De Chianti DOCG wordt geproduceerd uit Sangiovese druiven gewassen, Canaiolo Nero, Trebbiano Toscano en Malvasia di Chianti, met de toevoeging van bijkomende rassen. De wijn van de vintage die geslaagd is alle bedieningselementen het presenteert een grote levendigheid en rondheid. Het maakt het gebruik van geografische specificatie Montalbano, Rufina, Colli Fiorentini, Colli Senesi, Colli Aretini, Colline Pisane, toen de wijn komt uit geoogst en gevinifieerd binnen de respectieve grondgebieden druiven.

Binnen de Chianti DOCG, is er een alcoholpercentage van 11,5 ° voor de Chianti Aretini Chianti Colli Senesi, Montalbano Pisane en, de 12,5 ° voor de Chianti Colli Fioretini, en Rufina Monteespertoli de vermelding superiore minimum.

In de Chianti subzone voor boeking kwalificatie, de graad tot 12,5 ° en de vergrijzing van de tijd van 2 jaar zijn, met minstens 3 maanden verfijnd in de fles, zoals gebeurt voor de superiore is boek voren worden geschoven, maar in dit geval niet meer dan 12 graduatie.

Koop Wijnen van Chianti online.

Meer zien