• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Winkelwagen

Audrey Hepburn 100g

Chocstars (Chocolade)

4,02€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Audrey Hepburn 100g te kopen op dit moment.

Die denkt dat hij alles in de wereld van chocolade en beroemdheden had gezien, is het duidelijk dat tablets weet Choc Stars. Met een chocolade melk kwaliteit en creativiteit, heeft Choc Stars gekregen een volledige collectie van Glamour. Maar vergis je niet, elke gelijkenis van Choc Sterren met... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Chocolade (Desserts en zoetigheid,Gourmet)
Producent: Chocstars

Beschrijving · Chocstars

Audrey Hepburn 100g

Die denkt dat hij alles in de wereld van chocolade en beroemdheden had gezien, is het duidelijk dat tablets weet Choc Stars. Met een chocolade melk kwaliteit en creativiteit, heeft Choc Stars gekregen een volledige collectie van Glamour.

Maar vergis je niet, elke gelijkenis van Choc Sterren met andere mensen of beroemdheden is puur toeval. De protagonisten van de foto's Choc Stars zijn echte huisdieren gekozen gietstukken. Het zijn echte "beroemdheden". Ook verzekeren wij dat geen enkel dier schade of stress tijdens de shoot heeft geleden.

Chocstars

Meningen

opinie wordt benadrukt over Audrey Hepburn 100g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Audrey Hepburn 100g

De wildste en liefste gezicht van beroemdheden en sterren, vanaf nu, altijd, gevormd in een chocolade tablet.

Meer meningen over Audrey Hepburn 100g

Larry Van Nest

Gepubliceerd op 06.08

4 /5

Audrey Hepburn 100g voor bemonstering

Sibaritia

Gepubliceerd op 15.31

4 /5

Audrey Hepburn 100G

De wildste en zoete gezicht van de sterren en beroemdheden, nu en altijd, in tabletvorm chocolate.quién denk dat hij had alles in de wereld van chocolade en beroemdheden gezien, bent u duidelijk niet bekend tablets choc sterren. een chocolade met de kwaliteit en creativiteit melk, choc sterren heeft bereikt een glamoureuze collectie.

maar vergis je niet, elke gelijkenis van choc sterren met andere mensen of beroemdheden is puur toeval. de protagonisten van de foto's choc sterren zijn echte huisdieren door gietstukken verkozen. ze zijn niet waar "beroemdheden". ook wij u verzekeren dat geen enkel dier schade of stress tijdens de shoot heeft geleden.

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »