• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Wijn van Coastal Region

Bekijk alle producten in Wijn van Coastal Region »

De kuststreek biedt twee verschillende grondsoorten die nuttig zijn voor de wijnbouw zijn. Eén is de diepe rode klei die helpt vocht behouden de druiven en de andere is de licht zanderige grond gebieden dichter bij de kust die bekend staan ​​om hun goed drainerende capaciteit. Verder kalk en andere steen-rijk ontsluitingen worden gebruikt om de druiven geven een extra smaak.

Cabernet Sauvignon is de meest bekende van de rode druiven geteeld in het kustgebied, hoewel de Chardonnay, Sémillon, Sauvignon Blanc en Muscat Blanc zijn ook heel populair. Deze zone is onderverdeeld in verschillende sub-regio's als Cape Point, Paarl, Swartland, Tygerberg, Darling, Stellenbosch en Tulbagh.

Eén van de meest opvallende wijken is Darling. Het staat voor een zeer koele klimaat, deels vanwege de ligging in de buurt van de Atlantische Oceaan. De koele en regenachtige weer faciliteert de productie gedurende langere groeiseizoenen, die niet alleen geeft smaak en een bepaalde zuurgraad aan de witte druiven, maar ook helpen om zeer diepe, rijke rode wijnen te verkrijgen met heel indiviual kenmerken.

Koop Wijnen van Coastal Region online.

Meer zien

Drinks&Co beveelt je aan

Wijn van Coastal Region: Top aanbiedingen