Trends:

Conserven

Tartaar met zeewier en zwarte olijven

5,40€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Porto Muiños
PORTO Muiños is een familiebedrijf, dat in 1998 startte de verkoop van het zeewier. De eerste jaren op de markt in gedroogd verwerkt en ingeblikt, en nu kunt u ook hun producten in poedervorm, gezouten en vers. Zeewieren Muiños PORTO markt groeien op rotsen die de koude, schone water van de Atlantische Oceaan te wassen. Duikers en knippen de beste eenheden in de meest geschikte tijd voor elke soort. Algen, zijn mariene biologische producten onderworpen aan zeer eenvoudige behandelingen om de oorspronkelijke kwaliteiten te behouden. De Porto-Muiños algen zijn markten natuurlijke producten. Geen stoffen worden toegevoegd aan de natuurlijke omgeving niet voorziet. In zijn behandeling additieven worden alleen toegevoegd die toegestaan ​​door de biologische landbouw technieken.

Bereiding van Tartaar met zeewier en zwarte olijven

Tartaar met zeewier en zwarte olijven

PORTO Muiños is een familiebedrijf, dat in 1998 startte de verkoop van het zeewier.

De eerste jaren op de markt in gedroogd verwerkt en ingeblikt, en nu kunt u ook hun producten in poedervorm, gezouten en vers.

Zeewieren Muiños PORTO markt groeien op rotsen die de koude, schone water van de Atlantische Oceaan te wassen.

Duikers en knippen de beste eenheden in de meest geschikte tijd voor elke soort.

Algen, zijn mariene biologische producten onderworpen aan zeer eenvoudige behandelingen om de oorspronkelijke kwaliteiten te behouden.

De Porto-Muiños algen zijn markten natuurlijke producten. Geen stoffen worden toegevoegd aan de natuurlijke omgeving niet voorziet.

In zijn behandeling additieven worden alleen toegevoegd die toegestaan ​​door de biologische landbouw technieken.

Meer zien

Het merk

Porto Muiños

Porto Muiños

PORTO-MUIÑOS is een familiebedrijf, Antonio en Rosa Mirás, zijn vrouw, begonnen in 1998 om algen op de markt te brengen. De eerste jaren werden verwerkt tot de markt in uitgedroogd en geconserveerd. Momenteel kun je hun producten ook in poeder, zout, vers, de laatste met groot succes vinden. Hun algen worden verspreid in alle punten van de Spaanse gemeenschap en in verschillende landen van de vijf continenten.

Meer over het merk

Reviews van Tartaar met zeewier en zwarte olijven

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Tartaar met zeewier en zwarte olijven:Waarderen Tartaar met zeewier en zwarte olijven:

4 /5

Deze heerlijke tartaar is gemaakt van zeewier uit Galicië, augurk, ui, kappertjes, olijfolie, plantaardige olie, zwarte olijven en zout.

Geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen.

Opslag: kamertemperatuur.
Meer zien
,

Tartar de Algas a la Aceituna Negra