Trends:

Conserven

Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un

4,54€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Dardo
PRODUCT OMSCHRIJVING: Een blikje van kokkels inwoner van de Galicische estuaria. tussen 55 en 60 stukken uitgekozen. PRODUCER: Canned Darfo. EXTRA INFORMATIE: De economische en gastronomische, waarde betekent dat alleen in gespecialiseerde centra en delicatessen kunnen worden verworven, wordt zeer gewaardeerd door onze smaakpapillen. Integratie van de nieuwste ontwikkelingen worden aangeboden door de IT-markt op de ambachtelijke deel te vullen, met de firma doel het bereiken van maximale efficiëntie in elk van de werken. Directe selectie van de beste producten uit Galicië in de beste tijd van het jaar in de belangrijkste havens in de gemeenschap.

Bereiding van Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un

Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un

PRODUCT OMSCHRIJVING:

Een blikje van kokkels inwoner van de Galicische estuaria.

 • tussen 55 en 60 stukken uitgekozen.

PRODUCER: Canned Darfo.

EXTRA INFORMATIE:

 • De economische en gastronomische, waarde betekent dat alleen in gespecialiseerde centra en delicatessen kunnen worden verworven, wordt zeer gewaardeerd door onze smaakpapillen.
 • Integratie van de nieuwste ontwikkelingen worden aangeboden door de IT-markt op de ambachtelijke deel te vullen, met de firma doel het bereiken van maximale efficiëntie in elk van de werken.
 • Directe selectie van de beste producten uit Galicië in de beste tijd van het jaar in de belangrijkste havens in de gemeenschap.
Meer zien

Reviews van Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un:Waarderen Berberechos al Natural de Rias Gallegas Ol-120, 55/60Un:

4 /5

Dardo is de traditie van onze zeeën en de man die ze vaart, op zoek naar de kwaliteit ze vragen, herkennen door ervaring. Product van deze nooit eindigende zoeken, de meest gekozen vissen en zeevruchten komen aan ons, klaar om te worden geproefd met de smaak van onze traditie. We krijgen het zo, als een monster van overvloed in onze kusten en de goede daden van wie ze houdt.
Meer zien
,

Natural Cockles From Rias Gallegas Ol-120 55/60un.