Trends:

Conserven

Chimichurrisauce met algen

5,60€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Porto Muiños
PORTO-Muiños is een familiebedrijf, dat in 1998 startte de verkoop van het zeewier. De eerste jaren te commercialiseren gedehydrateerd verwerkt en bewaard, en nu kunt u ook producten poeder, gezouten en fris. Zeewier dat PORTO-Muiños markten groeien op rotsen die de koude, schone water van de Atlantische Oceaan te baden. Duikers en gekozen voor de beste exemplaren in het meest geschikte moment voor elke soort te snijden. Algen, mariene biologische producten, ondergaan zeer eenvoudige behandelingen om hun oorspronkelijke kwaliteiten te behouden. Algen Porto-Muiños markten zijn natuurlijke producten. Er zijn geen stoffen worden toegevoegd aan de natuurlijke omgeving niet voorziet. In zijn behandeling alleen toevoegingsmiddelen toegestaan ​​biologische technieken worden toegevoegd.

Bereiding van Chimichurrisauce met algen

Chimichurrisauce met algen

PORTO-Muiños is een familiebedrijf, dat in 1998 startte de verkoop van het zeewier.

De eerste jaren te commercialiseren gedehydrateerd verwerkt en bewaard, en nu kunt u ook producten poeder, gezouten en fris.

Zeewier dat PORTO-Muiños markten groeien op rotsen die de koude, schone water van de Atlantische Oceaan te baden.

Duikers en gekozen voor de beste exemplaren in het meest geschikte moment voor elke soort te snijden.

Algen, mariene biologische producten, ondergaan zeer eenvoudige behandelingen om hun oorspronkelijke kwaliteiten te behouden.

Algen Porto-Muiños markten zijn natuurlijke producten. Er zijn geen stoffen worden toegevoegd aan de natuurlijke omgeving niet voorziet.

In zijn behandeling alleen toevoegingsmiddelen toegestaan ​​biologische technieken worden toegevoegd.

Meer zien

Het merk

Porto Muiños

Porto Muiños

PORTO-MUIÑOS is een familiebedrijf, Antonio en Rosa Mirás, zijn vrouw, begonnen in 1998 om algen op de markt te brengen. De eerste jaren werden verwerkt tot de markt in uitgedroogd en geconserveerd. Momenteel kun je hun producten ook in poeder, zout, vers, de laatste met groot succes vinden. Hun algen worden verspreid in alle punten van de Spaanse gemeenschap en in verschillende landen van de vijf continenten.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Chimichurrisauce met algen

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Chimichurrisauce met algen:Waarderen Chimichurrisauce met algen:

3.5 /5

Meer zien
,

Ik vond het prachtig