6,24€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

6,24/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.08 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven. Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Lotao

Beschrijving · Lotao

Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Lotao

Lotao Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Gepubliceerd op 04.39

4/5

Glam Wedding Pink Organic 300G

Onze nieuwste creatie is alles over de gekke Bollywood bruiloft. De rijst is beroemd om zijn delicate fruitige geur. Het is korrelig en enigszins plakkerig tegelijkertijd. Dit maakt Glam Wedding Pink uitermate geschikt voor risotto, paella, stoofschotels, soepen, stoofschotels en...
lees alles

Meer meningen over Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr

Gepubliceerd op 13.01

4/5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pakket van 300 g roze rijst Glam Wedding Pink Eco.
- Deze rijst is beroemd om zijn delicate fruitige geur als gevolg van natuurlijke aromatische essences van...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Glam Wedding Pink Ecológico 300Gr »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven