Trends:

Gemarineerde mosselen uit de Galicische

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Gallé
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Gemarineerde mosselen uit Galicië is een gastronomisch product. Na een grondig proces dat begint met de verzameling van de beste mosselen uit Galicië, worden geselecteerd alleen degenen die uitzonderlijke kenmerken van de grootte, textuur en smaak bieden na het frituren añadeun exquise seles gebaseerd marinade van olijfolie en sherryazijn Het eindpunt mosselen onovertroffen.

Beschrijving van Gemarineerde mosselen uit de Galicische

Gemarineerde mosselen uit de Galicische

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Gemarineerde mosselen uit Galicië is een gastronomisch product. Na een grondig proces dat begint met de verzameling van de beste mosselen uit Galicië, worden geselecteerd alleen degenen die uitzonderlijke kenmerken van de grootte, textuur en smaak bieden na het frituren añadeun exquise seles gebaseerd marinade van olijfolie en sherryazijn Het eindpunt mosselen onovertroffen.

Meer zien

Reviews van Gemarineerde mosselen uit de Galicische

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Gemarineerde mosselen uit de Galicische:Waarderen Gemarineerde mosselen uit de Galicische:

4 /5

Na een grondig proces dat begint met de verzameling van de beste mosselen uit Galicië, worden geselecteerd alleen degenen die uitzonderlijke kenmerken van de grootte, textuur en smaak bieden na het frituren añadeun exquise seles gebaseerd marinade van olijfolie en sherryazijn Het eindpunt mosselen onovertroffen.
Meer zien
,

Mejillones en Escabeche de las Rías Gallegas