Melocotón en Almíbar 250Gr

Les Filos (Conserven)

3,25€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Melocotón en Almíbar 250Gr te kopen op dit moment.

Les Filos zijn twee zussen die zijn geboren en getogen op het platteland tussen de wijngaarden en perzik bomen, kleine tijdens de zomervakantie hadden plezier helpt haar vader in een van de taken met betrekking tot de oogst van perziken of middag in de tuin Grootvader en tegen de avond in de... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Les Filos

Beschrijving · Les Filos

Melocotón en Almíbar 250Gr

Les Filos zijn twee zussen die zijn geboren en getogen op het platteland tussen de wijngaarden en perzik bomen, kleine tijdens de zomervakantie hadden plezier helpt haar vader in een van de taken met betrekking tot de oogst van perziken of middag in de tuin Grootvader en tegen de avond in de keuken bereiden jam met haar grootmoeder.

Les Filos zijn gegroeid, ze zijn moeder, zijn ze in het beste van twee persoonlijke momenten als een professionele en hun eigen bedrijf de voorbereiding van jam, jam en andere producten uit perzik dat zijn vader met veel passie en toewijding gekweekt op eigendom Lavern (zijn begonnen Subirats) in de provincie Barcelona.

Family woning is gelegen in een gebied dat zeer gewaardeerd voor hun "Peaches Ordal" excellent intense en zoete smaak dankzij de kenmerken van de regio droge landbouw, waar de velden niet worden geïrrigeerd, met een mediterraan klimaat met onregelmatige regenval gewassen en lage opbrengsten, waardoor de resulterende perzik sensorische ecstasy.

Les Filos

Meer meningen over Melocotón en Almíbar 250Gr

Mirjam Leenards

Gepubliceerd op 13.01

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pot van 250 g perziken Les Philos.
- Peach op siroop ambachtelijke vrucht van de familie boerderij.
PRODUCER: Les Filos.

EXTRA INFORMATIE:
- Origin: Catalonië.
- Met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten.
- Snijd een regelmatige dobbelstenen, erg lekker en vlezige textuur, kan herinneren tijdens de wintermaanden en lekkere verse zomer perziken.
- Ideaal om alleen te eten desserts of een snack of geserveerd met een koekje of een ijsje primeur.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven