Natuurlijke Sea Snails Ol-120

Dardo (Conserven)

2,15€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Natuurlijke Sea Snails Ol-120 te kopen op dit moment.

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Zeeslakken Al Natural Ol-120 is een specialiteit op smaak met vele nutritionele eigenschappen. Stuk voor stuk zijn geselecteerd en bewaard de natuurlijke, economische alsook zijn gastronomische, kan waarde oorzaken worden verworven alleen in gespecialiseerde centra... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Dardo

Beschrijving · Dardo

Natuurlijke Sea Snails Ol-120

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Zeeslakken Al Natural Ol-120 is een specialiteit op smaak met vele nutritionele eigenschappen. Stuk voor stuk zijn geselecteerd en bewaard de natuurlijke, economische alsook zijn gastronomische, kan waarde oorzaken worden verworven alleen in gespecialiseerde centra en delicatessen, worden zeer gewaardeerd door onze smaakpapillen.

Dardo

Meer meningen over Natuurlijke Sea Snails Ol-120

Theodorus Rossouw

Gepubliceerd op 11.22

4 /5

Natural Sea Snails Ol-120

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:Zeeslakken Al Natural Ol-120 is een specialiteit op smaak met vele nutritionele eigenschappen. Stuk voor stuk zijn geselecteerd en bewaard de natuurlijke, economische alsook zijn gastronomische, kan waarde oorzaken worden verworven alleen in gespecialiseerde centra en delicatessen, worden zeer gewaardeerd door onze smaakpapillen.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven